Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Shay Mitchell είναι έγκυος για δεύτερη φορά

Η Shay Mitchell είναι έγκυος για δεύτερη φορά

Shay

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας Shay Mitchell ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

 

Η Shay Mitchell και ο σύντροφός της, Matte Babel, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Με ένα τρυφερό post στο Instagram, η ηθοποιός, γνωστή από το Pretty Little Liars και το You, ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Τα χαρμόσυνα και τόσο σημαντικά νέα για το δεύτερο παιδί έρχονται τη στιγμή που η Shay βιώνει την απώλεια της αγαπημένης της γιαγιάς. Το πρώτο της παιδί, η Atlas, γεννήθηκε το 2019. Στο post δεν αναφέρεται το φύλο του μωρού, αλλά ανυπομονούμε για περισσότερες επίσημες ανακοινώνεις από τη Shay. Congrats στους ευτυχισμένους γονείς για το δεύτερο παιδί τους!

 

 

“Το να λέμε αντίο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα βιώνουμε τη χαρά του καλωσορίσματος ενός άλλου, είναι ο μεγάλος κύκλος της ζωής. Είναι, επίσης, η πιο απαιτητική στιγμή μου μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι αυτό ήταν το σχέδιο του σύμπαντος από την αρχή. Ότι θα χρειαζόμουν την απόκοσμη χαρά για να μετριάσει το χτύπημα της απώλειας. Αυτή είναι η απόδειξη ότι η αγάπη, η ζωή και η απώλεια μπορούν να υπάρχουν ταυτόχρονα. Gram, μου λείπεις κάθε μέρα. Μικρή/έ, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σε γνωρίζουμε”, γράφει η ηθοποιός Shay Mitchell κάτω από τη φωτογραφία της.

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.