Home / Fashion  / Ο Bad Bunny στην genderless καμπάνια του Jacquemus

Ο Bad Bunny στην genderless καμπάνια του Jacquemus

Bad Bunny

Ο Bad Bunny αψηφά τους κανόνες των φύλων στην καινούργια, genderless καμπάνια του Jacquemus.

 

Ο Jacquemus επέλεξε τον τραγουδιστή Bad Bunny για την καινούργια του καμπάνια. Η καινούργια campaign με τίτλο Le Splash αποτελεί ένα teaser της επερχόμενης συλλογής του Γάλλου σχεδιαστή και έχει σκοπό να σπάσει τους κανόνες που αφορούν στα φύλα. Είναι μία genderless σειρά ένδυσης και ο τραγουδιστής από το Πουέρτο Ρίκο καταφέρνει να την προσεγγίσει όπως πρέπει. Με ένα cool και ανέμελο attitude φέρνει τη δική του ενέργεια στα ρούχα.

 

Courtesy of Jacquemus

 

Η καινούργια σειρά ένδυσης του Jacquemus μοιάζει με ένα ουράνιο τόξο ζωηρών αποχρώσεων, από το πράσινο του lime μέχρι το ζωηρό ροζ. Πηγή έμπνευσης το πολύχρωμο Μαϊάμι, που αποτελεί και την τοποθεσία της φωτογράφισης της καμπάνιας. Ο Bad Bunny απολαμβάνει στιγμές σε μία πισίνα, ετοιμάζεται για jet ski, κάνει rollers και αναδεικνύει τα καινούργια γυναικεία και ανδρικά κομμάτια.

 

Courtesy of Jacquemus

 

Ο τραγουδιστής αποτυπώνει το living my best life συναίσθημα στην καινούργια καμπάνια. Κάθε συλλογή και project του σχεδιαστή Jacquemus καταφέρνει να φέρει μία πιο χαρούμενη και ανέμελη ατμόσφαιρα στον κόσμο της μόδας. Η Le Splash συλλογή θα ενθαρρύνει την καλύτερη έκδοση του εαυτού σου, όποια και αν είναι αυτή.

 

Courtesy of Jacquemus

 

Photo credits: Tom Kneller

www.jacquemus.com

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.