Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Rihanna ονομάστηκε Εθνικός Ήρωας των Barbados

Η Rihanna ονομάστηκε Εθνικός Ήρωας των Barbados

Πώς η Rihanna εκθρόνισε την Βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

 

Εθνικός Ήρωας των Barbados ονομάστηκε η Rihanna κατά τη διάρκεια της τελετής Pride of Nationhood στο Bridgetown των Barbados. Κατά την ίδια εκδήλωσε το έθνος διέκοψε τους δεσμούς με τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, αφαιρώντας την από αρχηγό του κράτους. Η Rihanna φόρεσε ένα εκπληκτικό σατέν maxi φόρεμα Bottega Veneta, σε peachy απόχρωση.

 

Courtesy of Bottega Veneta

 

“Εκ μέρους ενός ευγνώμονα έθνους, αλλά ενός ακόμη πιο περήφανου λαού, σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τον ορισθέντα εθνικό ήρωα των Μπαρμπάντος, την πρέσβη Robyn Rihanna Fenty. Είθε να συνεχίσετε να λάμπετε σαν διαμάντι και να συνεχίσετε να φέρνετε τιμή στο έθνος σας με τα λόγια σας, με τις πράξεις σας και να αποδίδετε τιμή όπου κι αν πάτε”, δήλωσε η πρωθυπουργός Mia Mottley.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που τιμάται η Rihanna στο νησί. Το 2018 κατείχε τον τίτλο της πρέσβειρας για τον πολιτισμό και τη νεολαία στα Μπαρμπάντος. Επιπλέον, από το 2008, πολλοί γιορτάζουν την “Rihanna’s Day” στις 22 Φεβρουαρίου.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.