Home / Cozyhome  / Νέο showroom της Vondom στο Los Angeles

Νέο showroom της Vondom στο Los Angeles

vondom los angeles
Η Vondom έχει τώρα ένα νέο showroom στο Los Angeles, που φιλοξενεί avant-garde έπιπλα δημιουργημένα για να κοσμούν και να αναδεικνύουν κάθε είδους χώρους με κομψό και ζεστό σχεδιασμό.

 

Ο νέος εκθεσιακός χώρος της Vondom στο Los Angeles καλύπτει μία έκταση 260 τετραγωνικών μέτρων. Στο υψηλής αισθητικής showroom παρουσιάζονται οι περισσότερες από τις νέες συλλογές, που παράγει η Vondom στην Ισπανία.

 

 

Αυτός ο νέος χώρος ξεχωρίζει για την απλότητα και την αρχιτεκτονική του νηφαλιότητα, που αναδεικνύει τη μοντέρνα σχεδίαση των επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου της εταιρείας.

 

vondom los angeles d

 

Τα επώνυμα έπιπλα, που εκτίθενται τώρα στο Vondom Los Angeles,.διαθέτουν κυρίως τις τελευταίες εκδόσεις από την ισπανική εταιρεία και τη συλλογή Best Seller. Ως εκ τούτου, η εσωτερική διακόσμηση του εκθεσιακού χώρου.δημιουργεί την τέλεια ισορροπία μεταξύ των πιο σύγχρονων σχεδίων και αυτών των αγαπημένων συλλογών.

 

los angeles showroom Vondom

 

Μεταξύ των καινοτομιών που εκτίθενται στο εντυπωσιακό showroom είναι η συλλογή The Factory, η ξαπλώστρα Faz και τα χαλιά από ανακυκλωμένο πλαστικό.

 

Άλλα μοντέλα περιλαμβάνουν τις συλλογές Suave, Vineyard, Wall Street, Adan, Faz, Vela και Stones… Ελκυστικά έπιπλα με μινιμαλιστικές γραμμές, που δημιουργούν περιβάλλοντα καθαρής κομψότητας.

 

los angeles showroom Vondom

 

Βρείτε τα προϊόντα της Vondom πανελλαδικά! Επικοινωνήστε με τη Home Creations Apostolides, επίσημο αντιπρόσωπο για την Vondom στην Ελλάδα, για να μάθετε τα spots.

 

www.vondom.com
www.home-creations.gr
 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin