Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Olivia Cooke είναι το νέο πρόσωπο της Savage X Fenty

Η Olivia Cooke είναι το νέο πρόσωπο της Savage X Fenty

Το brand εσωρούχων της Rihanna επέλεξε την ηθοποιό του House of Dragon, Olivia Cooke, για τη νέα του καμπάνια.

 

Just trust Rihanna. Η διάσημη επιχειρηματίας κυκλοφόρησε μία ακόμα συλλογή εσωρούχων που θα συζητηθεί. Η φθινοπωρινή καμπάνια της Saveg X Fenty είναι απόλυτα αισθησιακή, classy και sexy, διαβεβαιώνοντας ότι το brand κυριαρχεί στον τομέα του under wear. Αυτήν τη φορά η μάρκα ανακοίνωσε και την καινούργια ambassador του. Η ηθοποιός Olivia Cooke, γνωστή από το prequel του Game of Thrones, το House of Dragon, είναι η πρωταγωνίστρια της νέας συλλογής.

 

 

Στην καμπάνια η ηθοποιός εμφανίζεται μπροστά από μία κόκκινη βελούδινη κουρτίνα φορώντας ένα καταπληκτικό maxi slip dress και ένα μαύρο set εσωρούχων. Σε μία άλλη εικόνα η Olivia Cooke φοράει ένα set από πράσινα σατέν εσώρουχα.

 

 

Η καμπάνια χρησιμοποιεί πολύ στοχευμένα λογοπαίγνια με αναφορές στη σειρά House of Dragon. Φράσεις όπως: Ένα εκπληκτικό fit για μία αληθινή βασίλισσα, μία συλλογή ιδανική για τον σιδερένιο θρόνο και το πώς η Olivia συνδυάζει άψογα φωτιά και πάγο. Η Savage X Fenty έκανε και πάλι μία εκπληκτική επιλογή.

 

www.savagex.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.