Home / Fashion  / Η Adidas σε καλεί για skateboard

Η Adidas σε καλεί για skateboard

Το κορυφαίο brand αθλητισμού, η Adidas, συνεργάζεται με την skateboarder Nora Vasconcellos για μία special capsule collection.

 

 

Η διάσημη επαγγελματίας skateboarder Nora Vasconcellos ενώνει τις δυνάμεις της με την Adidas για μία συλλογή ρούχων και υποδημάτων που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα σε αυτόν τον μήνα. Η capsule collection επικεντρώνεται σε ένα νέο σχέδιο υποδήματος που συνδυάζει μερικά από τα κλασικά μοντέλα του brand, όπως το Steffi Graf και το Nastase. Το sneaker διαθέτει διπλή στρώση στο μπροστινό μέρος και πρόσθετη ανθεκτική σόλα με σκοπό τη μέγιστη δυνατή άνεση.

 

 

Όσον αφορά τα ρούχα η special collection φέρει μία vintage αισθητική, κατάλληλα συνδυασμένη με το εντυπωσιακό sneaker. Τα περισσότερα κομμάτια της συλλογής κατασκευάστηκαν από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

 

 

Είμαι τόσο περήφανη και ενθουσιασμένη που μοιράζομαι τα νέα μου σχέδια με τον κόσμο. Ήταν μια εξωπραγματική εμπειρία να δουλέψω με την adidas για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Αρχικά, έψαξα στα κλασικά κομμάτια της adidas για να βρω μια αισθητική που θα έβρισκα στη ντουλάπα της μαμάς μου στη δεκαετία του ’90, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη έμπνευσή μου για το drop. Ο σχεδιασμός των κομματιών ήταν μια απίστευτη και σε βάθος διαδικασία, γεμάτη ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη. Ελπίζω αυτή η συλλογή να εμπνεύσει όλους να ακολουθήσουν τα πράγματα που μπορεί να πιστεύουν ότι είναι ανέφικτα. Το να έχω το δικό μου παπούτσι ήταν πολύ πέρα ​από τα πιο τρελά μου όνειρα.

 

www.adidas.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.