Home / Fashion  / Η Off-White παρουσιάζει τη νέα Pre-Fall collection

Η Off-White παρουσιάζει τη νέα Pre-Fall collection

Off-White
Ο Image Director της Off-White, Ib Kamara, σχεδιάζει την πρώτη του Pre-Fall collection, υμνώντας την κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Virgil Abloh.

 

Η Off-White παρουσιάζει την πρώτη Pre-Fall collection του Image Director, Ib Kamara. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του brand υμνεί σε κάθε του δημιουργία την κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Virgil Abloh,.έχοντας, πάντοτε, το βλέμμα του στραμμένο προς το μέλλον.

 

 

Η νέα συλλογή της Off-White σηματοδοτεί την έναρξη της θεματικής του “Lunar Shipping”,.ενώ οι δημιουργίες είναι σχεδιασμένες με γνώμονα την πρακτικότητα και το easy dressing. Παράλληλα, το concept της καμπάνιας, παρά την casual εκδοχή του, διατηρεί την εικόνα της “εκκεντρικής” κομψότητας του brand,.εξελίσσοντάς τη σε μία πιο εκλεπτυσμένη αισθητική.

 

Off-White

 

Ο Ib Kamara στράφηκε σε ένα απροσδόκητο “πάντρεμα” του street style -ορόσημο για την ιστορία της Off-White- με έναν αέρα σύγχρονης κομψότητας. Εξάλλου, όπως έχει αναφέρει ο Image Director, σχετικά με τη νέα συλλογή, η Off-White δεν πρόκειται να χάσει πότε τον casual χαρακτήρα της, ο οποίος την ανέδειξε ως ένα από τα πιο iconic fashion brands, που έφεραν στο προσκήνιο την τάση του street style. 

 

 

Η νέα συλλογή εξακολουθεί να διατηρεί την τάση του overiszed, η οποία, όμως, έρχεται σε μία νέα παραλλαγή, με σιλουέτες που κολακεύουν περισσότερο το σώμα. Οι τσέπες είναι ένα από τα στοιχεία που κυριαρχούν στη συλλογή, οι οποίες, μαζί με τις ζώνες, εξυπηρετούν την πρακτικότητα,.πάνω στην οποία και βασίστηκε η νέα καμπάνια. Παράλληλα, η συλλογή αναδεικνύει το layering, το οποίο έρχεται να προσδώσει μία νέα δυναμική σε κάθε outfit. Το σεληνιακό theme εμφανίζεται στην καμπάνια,.μέσα από στάμπες που θυμίζουν φεγγάρι, τοποθετημένες, με ιδιαίτερο τρόπο, επάνω στα ρούχα.

 

www.offwhite.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada