Home / Fashion  / Η Jenna Ortega είναι το νέο πρόσωπο της adidas!

Η Jenna Ortega είναι το νέο πρόσωπο της adidas!

Η adidas παρουσίασε τη νέα sportswear σειρά της, με κεντρικό πρόσωπο την ηθοποιό Jenna Ortega! Δείτε την εντυπωσιακή καμπάνια!

 

Η πρώτη fashion καμπάνια της Jenna Ortega μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς Wednesday είναι γεγονός! Το brand της adidas παρουσίασε το νέο του label, το adidas Sportswear, το οποίο είναι πιο κοντά θα λέγαμε στο athleisure στυλ. Στόχος της αθλητικής μάρκας είναι η ανάδειξη και η αναβάθμιση του καθημερινού look, μέσα από μία σειρά φρέσκων ρούχων. Χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία της σειράς η τεχνολογία που τόσα χρόνια φέρνει την άνεση και αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητα των αθλητών.

 

 Jenna Ortega

 

Η παγκόσμια super star Jenna Ortega κάνει τον ντεμπούτο της στον κόσμο της adidas για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2023.

Χαρακτηρίζεται ως ένα σύμβολο της επόμενης γενιάς που κινείται με στυλ μέσα στην καρδιά του πολιτισμού με πάθος και στυλ. Ηθοποιός, δικηγόρος, παραγωγός και style icon είναι μία αληθινή υπέρμαχος που αντανακλά τη δύναμη του self love και της ευελιξίας. Ευθυγραμμίζεται τέλεια με αυτά που έχουν σχεδιαστεί για τη νέα σειρά και ενσαρκώνει όσα συμβολίζει η μάρκα.

 

 Jenna Ortega

 

“Ο τρόπος που εκφράζομαι, είτε φωνητικά είτε αισθητικά, είναι κάτι στο οποίο προσωπικά δίνω πολλή ενέργεια καθώς ξέρω πόση δύναμη μπορεί να έχει για να εμπνέει τους άλλους. Το να αγκαλιάζω όλα αυτά που είμαι και όλα αυτά που εκπροσωπώ συνεχίζει να είναι ένα ταξίδι. Μέσα από νέες εμπειρίες, μαθαίνω και ανακαλύπτω περισσότερες πλευρές του εαυτού μου. Είμαι τεράστιος υπέρμαχος της έκφρασης όλων των διαφορετικών επιδιώξεων, παθών και γνωρισμάτων σας. Είτε μέσω αυτού που κάνετε, αυτού που φοράτε ή αυτού που υπερασπίζεστε. Γι’ αυτό ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που συνεργάστηκα με την adidas σε αυτό το νέο label”, δήλωσε η ηθοποιός.

 

 

Στην ουσία η νέα σειρά είναι sporty. Η συλλογή προσφέρει συγκεκριμένες τεχνολογίες μέσα από απλά κοψίματα, χρωματικούς συνδυασμούς και λεπτομέρειες, με την άνεση να κάνει αισθητή την παρουσία της σε κάθε ίνα. Φτιαγμένη για να βοηθάει την επόμενη γενιά κάθε στιγμή, καθώς καταπιάνονται με το sport της ζωής. Κάθε κομμάτι μπορεί να μεταμορφωθεί για να δημιουργήσει ένα μοναδικό look ή να μείνει απλό, αλλά εντυπωσιακό, αν φορεθεί όπως είναι.

 

www.adidas.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.