Home / Beauty  / Η NYX ταξιδεύει στην Barbie Land!

Η NYX ταξιδεύει στην Barbie Land!

NYX
Έναν μήνα σχεδόν πριν από την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης Barbie, η NYX συνεργάζεται με τη Warner Bros, προκειμένου να λανσάρει την πιο ροζ συλλογή μακιγιάζ της!

 

Μετά από επιτυχημένες beauty συνεργασίες, όπως αυτή με το Avatar: The way Of Water,.η NYX Professional Makeup μάς ταξιδεύει απευθείας στη Barbie Land, μέσω της νέας limited edition συλλογής της.

 

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει μία σειρά από μίνι παλέτες σκιών,.μία παλέτα με ρουζ, καθώς και δύο νέες αποχρώσεις σε sticks Jumbo Eye Pencils και Jumbo Lashes. Η συλλογή ολοκληρώνεται με δύο matte κραγιόν,.τα Smooth Whip Matte, ένα Butter Gloss-το best seller της NYX- σε μία αποκλειστική ροζ απόχρωση, καθώς και με έναν καθρέφτη σε σχήμα flip phone,.εμπνευσμένο από την Barbie Land.

 

 

“Ως επωνυμία ομορφιάς με ρίζες στην ψυχαγωγία, είμαστε ενθουσιασμένοι που.συνεργαζόμαστε με ένα εμβληματικό στούντιο όπως η Warner Bros”, δήλωσε ο Yann Joffredo, πρόεδρος της παγκόσμιας μάρκας της.NYX Professional Makeup. “Τα θέματα της ενδυνάμωσης και της ανάδειξης της εσωτερικής ομορφιάς στην ταινία ευθυγραμμίζονται βαθιά με τις βασικές αξίες μας, την.υπεράσπιση της αυτοέκφρασης και της εξερεύνησης των πιο τολμηρών δυνατοτήτων σας. Η ταινία έχει προκαλέσει τόση νοσταλγία στους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που η NYX.θα είναι ένα κομμάτι αυτής της κυκλοφορίας!”.

 

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη στο official site της NYX Professional Makeup!

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada