Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Nicki Minaj σπάει ρεκόρ με το νέο της album!

Η Nicki Minaj σπάει ρεκόρ με το νέο της album!

Welcome to Gag city! Η Nicki Minaj κυκλοφόρησε το νέο της album, Pink Friday 2, και μέσα σε ένα τριήμερο έχει σπάσει πολλά ρεκόρ!

 

The Queen of rap is back! Η Nicki Minaj επέστρεψε με ολοκαίνουργιο album και μας καλεί στη Gag City! Το Pink Friday 2 έχει σπάσει πολλά ρεκόρ μέσα σε μόλις τρεις ημέρες και έχει κατακλύσει τα social media! Η βασίλισσα της rap δεν απογοήτευσε τους fans της- ίσα ίσα ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες τους! 22 νέα τραγούδια, συνεργασίες φωτιά, samples που μας άφησαν άφωνους και φυσικά μία περιοδεία το 2024! Το πρώτο ρεκόρ του album καταγράφτηκε από το Spotify!

 

 

41 εκατομμύρια streams σημειώθηκαν από το Chart Data, με το Pink Friday 2 να γίνεται το μεγαλύτερο ντεμπούτο γυναικείου hip hop album στην ιστορία του Spotify! Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι το album είναι πλέον κατάλληλο για χρυσή πιστοποίηση από τη Recording Industry Association of America, καθώς πούλησε τουλάχιστον 500.000 units στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτήν τη στιγμή η Nicki Minaj είναι πρώτη και στην Apple Music, αλλά και στο Billboard 100. Μεγάλα sites και σπουδαίοι κριτικοί μίλησαν με πολύ θετικά σχόλια! Μεγάλα sites και σπουδαίοι κριτικοί μίλησαν με πολύ θετικά σχόλια!

Ακούστε το εδώ!

 

Η επιτυχία της Nicki Minaj αποδεικνύει και αυτή ότι το 2023 είναι γυναικεία υπόθεση!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.