Home / Fashion  / Ο Peter Do σχεδιάζει ξανά για τη Helmut Lang

Ο Peter Do σχεδιάζει ξανά για τη Helmut Lang

Ο Peter Do
Ο Peter Do σχεδιάζει ξανά για τη Helmut Lang, παρουσιάζοντας τη νέα καμπάνια στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

 

Η νέα Pre-Fall 2024 collection της Helmut Lang, σχεδιασμένη από τον Peter Do, ζωντανεύει στους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης. Λίγους μήνες μετά την επιτυχημένη του συλλογή για τη σεζόν SS24,.ο Peter Do επέστρεψε δυναμικά στη δημιουργική ομάδα του brand.

 

 

Ο σχεδιαστής ακολούθησε τη μινιμαλιστική προσέγγιση της Helmut Lang, παρουσιάζοντας μία ολοκληρωμένη συλλογή, απόλυτα ταιριαστή με το καθημερινό lifestyle των κατοίκων της Νέας Υόρκης. καθημερινό lifestyle των κατοίκων της Νέας Υόρκης.

 

Ο Peter Do

 

Η νέα συλλογή του Peter Do για τη Helmut Lang διαθέτει μία ολοκληρωμένη σειρά ready-to-wear, τόσο για άνδρες, όσο και για γυναίκες, με τα περισσότερα προϊόντα να ακολουθούν τη φιλοσοφία του unisex. Πλεκτές μπλούζες, μακριές καμπαρντίνες, δερμάτινα jackets και cargo.τζιν παντελόνια είναι μόνο μερικά από τα πρωταγωνιστικά στοιχεία της καμπάνιας. Επίκεντρο της συλλογής είναι οι loose γραμμές, καθώς και οι neutral και σκούρες αποχρώσεις,.στοιχεία που εναρμονίζονται πλήρως με τη μινιμαλιστική προσέγγιση της Helmut Lang.καθώς και οι neutral και σκούρες αποχρώσεις, στοιχεία που εναρμονίζονται πλήρως με τη μινιμαλιστική προσέγγιση της Helmut Lang.

 

 

Η νέα συλλογή της Helmut Lang με την υπογραφή του Peter Do είναι διαθέσιμο online, στην επίσημη ιστοσελίδα του brand.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada