Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Megan Thee Stallion μπαίνει στο MCU!

Η Megan Thee Stallion μπαίνει στο MCU!

Η rapper Megan Thee Stallion είναι η νέα προσθήκη στο σινεματικό σύμπαν της Marvel! Σε ποιο project θα συμμετέχει; Ποιος θα είναι ο ρόλος της;

 

Breaking news! Η Megan Thee Stallion εντάσσεται στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel! Πρόκειται να κάνει μία cameo εμφάνιση παίζοντας τον εαυτό της στη σειρά She Hulk: Attorney at Law του Disney Plus. Αποτελεί με σιγουριά μία φανταστική εξέλιξη για την καριέρα της rapper και ένα σημαντικό προσωπικό της βήμα στον κόσμο της υποκριτικής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αφορούν τη σειρά η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης θα εμπλέκεται σε μία νομική υπόθεση που χειρίζεται ο Augustus Pug Pugliese.

Μέσα από την τελευταία της συνέντευξη η Megan Thee Stallion επιβεβαίωσε την συμμετοχή της στη σειρά She Hulk: Attorney at Law. Η ίδια μίλησε για το πώς και άλλοι μουσικοί έκαναν σημαντικές συμμετοχές στην υποκριτική και το Hollywood. Ανέφερε τον Ice Cube και την Queen Latifah, οι οποίοι την ενέπνευσαν για το επόμενο της βήμα. Αναμένουμε για επίσημες πληροφορίες που θα αφορούν τον ρόλο και τη διάρκεια της rapper στη σειρά! Παράλληλα περιμένουμε να την δούμε και στη μουσική κωμωδία F*cking Identical Twins του Α24. Μία ταινία που θα αποτελέσει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη. 

 

Photo source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.