Home / Beauty  / Η Max Factor υμνεί τη διαφορετικότητα

Η Max Factor υμνεί τη διαφορετικότητα

Max Factor
Η brand ambassandor της Max Factor, Priyanka Chopra Jonas, γιορτάζει το diversity, μέσα από τη Universal Colour Collection. Μία ιδιαίτερη συλλογή, που υμνεί τη διαφορετικότητα, καθώς και την απελευθέρωση κάθε ηλικίας, μέσω του μακιγιάζ!

 

Η Max Factor, σε συνεργασία με την global brand ambassandor, Priyanka Chopra Jonas, παρουσιάζει την πρώτη Universal Colour Collection. Η νέα συλλογή επικεντρώνεται στη μοναδικότητα, καθώς γιορτάζει την ομορφιά κάθε ατόμου. Αυτή η ενδυναμωτική limited edition collection σχεδιάστηκε για να προσφέρει προϊόντα, που να ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας. H Max Factor, με αυτόν τον τρόπο, υμνεί, τόσο τη διαφορετικότητα, όσο και την απελευθέρωση κάθε ηλικίας, μέσω του μακιγιάζ!

 

  Max Factor

 

Η Universal Colour Collection περιλαμβάνει μία σειρά από make up προϊόντα και βερνίκια για τα νύχια. Η Fiery Terracotta Masterpiece Eyeshadow Palette διαθέτει οκτώ διαφορετικές αποχρώσεις σκιών, σε matte, shimmer, glitter και metallic φινίρισμα. Ιδανική για night out εμφανίσεις, η παλέτα μας ωθεί να πειραματιστούμε με τα χρώματα, ενώ, παράλληλα, είναι κατάλληλη και για πιο neutral make up looks. Σίγουρα, το μπλε eye look της Priyanka Chopra, που πρωταγωνίστησε στην καμπάνια, μάς εμπνέει να υιοθετήσουμε αυτήν την τάση στο μακιγιάζ μας.

 

 

Η συλλογή περιλαμβάνει, επίσης, 9 αποχρώσεις κραγιόν, από nude, κόκκινα, μέχρι και ροζ χρώματα, κατάλληλα για κάθε τόνο επιδερμίδας. Μάλιστα, η Max Factor προτείνει τη χρήση τους και με το δάχτυλο,.με ταμποναριστές κινήσεις, για ένα πιο απαλό αποτέλεσμα.

 

 

Τέλος, η συλλογή ολοκληρώνεται με τα βερνίκια νυχιών Miracle Pure, τα οποία έρχονται σε 8 αποχρώσεις υψηλής απόδοσης.

 

 Max Factor

 

Ανακαλύψτε τη νέα Universal Colour Collection της Max Factor online.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada