Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Lily James στην πρώτη της beauty καμπάνια

Η Lily James στην πρώτη της beauty καμπάνια

Η Lily James είναι η νέα skin care και make up μούσα του brand Charlotte Tilbury. Δείτε τις δύο εντυπωσιακές καμπάνιες!

 

Τον προηγούμενο μήνα η ηθοποιός Lily James πρωταγωνίστησε στην καμπάνια για την παγκοσμίου φήμης Magic Cream του brand Charlotte Tilbury. Η δημιουργός της μάρκας ομορφιάς κυκλοφόρησε την καινούργια καμπάνια με τεράστιο ενθουσιασμό, δηλώνοντας τον θαυμασμό της προς την ηθοποιό και τη χαρά της για τη συνεργασία τους. Η Lily, κατανοώντας τη σημασία της περιποίησης του δέρματος, αποτέλεσε το τέλειο Magical Beauty Icon! Λατρεύει τη Magic Cream, χάρη στην ενυδάτωση και λάμψη που προσφέρει για μεγάλο χρονικό διάστημα!

 

 

Τώρα, κυκλοφόρησε και η make up καμπάνια με την Lily James. Μαζί με την ηθοποιό πρωταγωνίστησαν και τα supermodels Kate Moss και Jourdan Dunn. Η Charlotte Tilbury μάς μεταφέρει, μέσα από την καμπάνια, στο Studio 54 και παρουσιάζει την πιο glam beauty συλλογή. Η ηθοποιός, με καστανό χρώμα μαλλιών αυτήν τη φορά, μαγνητίζει όλα τα βλέμματα!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.