Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Lily Collins είναι το νέο πρόσωπο του Cartier

Η Lily Collins είναι το νέο πρόσωπο του Cartier

Ο οίκος Cartier ανακοίνωσε την ηθοποιό Lily Collins ως τη νέα brand ambassador του και πρόσωπο της Face of Clash collection.

 

Η Lily Collins που αγαπήθηκε, ακόμα περισσότερο, από τη δημοφιλή σειρά Emily in Paris είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Cartier. Η σχέση της με το brand μετράει μια ιστορία που ξεκινάει από τη μικρή της ηλικία, όταν η μητέρα της επέλεγε να φοράει ρολόγια Cartier. Με μεγάλο ενθουσιασμό είναι έτοιμη γι’ αυτό το καινούργιο κεφάλαιο της ζωής της και ακόμα δε μπορεί να πιστέψει ότι είναι μέρος της οικογένειας.

 

Courtesy of Cartier

 

Όσον αφορά την εντυπωσιακή συλλογή Clash de Cartier, o οίκος τη χαρακτηρίζει cool και νεανική και πιστεύει πως θα ταράξει τον κόσμο των fine jewelry. Θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο.

 

Courtesy of Cartier

 

“Όταν ήρθε η στιγμή της δημιουργίας των περιορισμένων κοσμημάτων Clash, η Lily Collins ήταν η προφανής επιλογή. Μοναδική και αφοσιωμένη, η Lily Collins ενσαρκώνει μια νέα γενιά καλλιτεχνών που τολμούν να αποκαλύψουν τις διαφορετικές πλευρές τους, άλλοτε κλασικές και κομψές, άλλοτε δημιουργικές, άλλοτε ακόμη και υπερβολικές. Συνοψίζοντας, άνθρωποι που δεν περιορίζονται στον εαυτό τους”, δήλωσε ο Arnaud Carrez.

 

Photographer: Zoë Ghertner

www.cartier.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.