Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Joey King τώρα ξεκινάει

Η Joey King τώρα ξεκινάει

Joey King

Μπορεί στα 22 της χρόνια να μετράει δεκάδες συμμετοχές σε σειρές και ταινίες, αλλά η Joey King δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί!

 

 

Η Joey King παίζει στο πλευρό του Brad Pitt στη νέα ταινία δράσης το Bullet Train, το οποίο προβάλλεται στους κινηματογράφους. Γνωρίσαμε την ταλαντούχα ηθοποιό μέσα από την τριλογία Kissing Booth, στην οποία και πρωταγωνιστούσε. Ωστόσο η κλίση της στην υποκριτική ήταν εμφανής από την ηλικία των τεσσάρων. Το κινηματογραφικό ντεμπούτο της έγινε με την ταινία Reign over me. Συμμετείχε σε σπουδαίες ταινίες όπως: Crazy Stupid Love, The Dark Knight Rises, The Conjuring, κ.ά.

 

 

Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν το Kissing Booth. Η σειρά The Act ανέδειξε ακόμα περισσότερο το ταλέντο της. Κέρδισε υποψηφιότητα για Emmy και για Golden Globe βραβείο. Φέτος συμμετείχε στην ταινία Bullet Train με τον Brad Pitt και δώρισε τη φωνή της για τη σειρά Hamster & Gretel. Υπάρχουν δύο ακόμα ταινίες στα σκαριά στις οποίες πρωταγωνιστεί. Το The Princess που θα κυκλοφορήσει αργότερα του έτους και το The Uglies που θα κάνει πρεμιέρα το 2023.

 

 

Λατρεύει την πεζοπορία, τη γυμναστική και προσπαθεί να διατηρεί μία ισορροπημένη διατροφή. Έχει ξυρίσει όλα της τα μαλλιά τρεις φορές για τις ανάγκες τριών ταινιών. Της αρέσει πολύ η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική. Έχει μία τεράστια συλλογή από πλεκτά πουλόβερ σε διαφορετικά σχέδια. Δημιούργησε μία διαδικτυακή πλατφόρμα μέσα στην οποία μοιράζεται τις απόψεις και τις δράσεις της για μείζονα κοινωνικά προβλήματα.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.