Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Jennifer Lopez στη νέα ταινία του Netflix “The Mother”

Η Jennifer Lopez στη νέα ταινία του Netflix “The Mother”

Jennifer Lopez

Γνωστή είναι η είδηση ότι η Jennifer Lopez θα πρωταγωνιστήσει σε μια ανερχόμενη ταινία του Netflix, με τίτλο “The Mother”.

 

Πρωταγωνίστρια αλλά και παραγωγός, σε νέα μεγάλη ταινία, η Jennifer Lopez σε συνεργασία με το Netflix. Η διαδικτυακή πλατφόρμα ταινιών και σειρών πρόκειται να προσθέσει ακόμη μια star του Hollywood, στις μεγάλες παραγωγές της. Μετά την επιτυχία των The Hustlers, η τραγουδίστρια μάς αποδεικνύει ξανά το ταλέντο της στην υποκριτική.

 

 

Το σενάριο υπογράφουν οι Misha Green και Andrea Berloff. Σε αυτή την ταινία η εκρηκτική Lopez θα ενσαρκώνει το ρόλο μιας επαγγελματίας δολοφόνου, που θέλει να προστατεύσει την κόρη της από εγκληματίες απαγωγείς. Φήμες λένε ότι τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Niki Caro, που πρόσφατα σκηνοθέτησε το Mulan. Αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καινούργια ταινία της ασταμάτητης Jennifer.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.