Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Jennifer Hudson έγραψε ιστορία

Η Jennifer Hudson έγραψε ιστορία

Jennifer Hudson

Η Jennifer Hudson πέτυχε EGOT νίκη, μετά τα φετινά βραβεία Tony, γράφοντας ιστορία ως ο νεότερος καλλιτέχνης που τιμήθηκε με αυτήν τη διάκριση.

 

Τα 75α ετήσια βραβεία Tony αναδείχθηκαν τα καλύτερα της χρονιάς! Ωστόσο, η βραδιά, θα λέγαμε και η χρονιά, ανήκει δικαιωματικά στη Jennifer Hudson. Η τραγουδίστρια-ηθοποιός έγινε το 17ο άτομο που έφτασε στο υψηλότερο status των επιτευγμάτων της βιομηχανίας του θεάματος. Το βραβείο Tony ήταν το τελευταίο κομμάτι για το παζλ EGOT και η Hudson το κατέκτησε. Συνεπώς, η star κατάφερε να κερδίσει, στη μέχρι τώρα καριέρα της, και τα τέσσερα βραβεία. Emmy, Oscar, Grammy και τώρα Tony. Κέρδισε Emmy για τον ρόλο της ως executive producer στη σειρά Baba Yaga, Grammy για το album της The Color Purple και Oscar για τη συμμετοχή της στην ταινία Dreamgirls.

 

 

Το βραβείο Tony ήρθε με το έργο A Strange Loop, το οποίο κέρδισε το βραβείο του καλύτερου musical. Η Jennifer Hudson διακρίθηκε με την ύψιστη τιμή και, μάλιστα, έγινε ο νεότερος καλλιτέχνης που κερδίζει το EGOT status και το τρίτο έγχρωμο άτομο στην ιστορία του θεσμού. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχουν EGOT είναι ο John Legend, η Audrey Hepburn, η Whoopi Goldberg και η Rita Moreno.

 

Photo source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.