Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Jennie των Blackpink στη νέα Calvin Klein καμπάνια

Η Jennie των Blackpink στη νέα Calvin Klein καμπάνια

Η Jennie των Blackpink, του διάσημου κορεάτικου girl band, πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του Calvin Klein.

 

 

Ο Calvin Klein κυκλοφόρησε την ανοιξιάτικη καμπάνια του για το 2022. Το cast που επιλέχθηκε είναι εντυπωσιακό (136 άτομα!), με την παρουσία της Jennie των Blackpink να ξεχωρίζει. Dominic Fike, Arlo Parks, Vince Staples, Solange Knowles και Burna Bey είναι μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν. Στο video της καμπάνια μαγνητίζει την προσοχή μας και o μουσικός-ηθοποιός Dominic Fike, γνωστός από τον ρόλο του στο Euphoria.

 

 

Οι συμμετέχοντες τονίζουν την αξία της ομαδικότητας. Τίποτα δεν αξίζει να το έχεις, αν το έχεις μόνος σου, δηλώνουν. Κάνουν skateboard, μοιράζονται φιλιά, τρέχουν, χορεύουν στη βροχή, κολυμπούν και κάνουν βόλτες με μοτοσικλέτες. Η Jennie των Blackpink φωτογραφίζεται σε ένα λευκό δωμάτιο με γαλάζιες καρέκλες, καθώς γελάει με τον μουσικό καλλιτέχνη Deb Never.

 

 

Στην αρχή η καμπάνια ανακοινώθηκε μέσα από το Twitter, όπου ο Calvin Klein ρωτούσε τους fans ποιοι πιστεύουν ότι θα συμμετέχουν. Όπως είναι φυσικό, η καμπάνια έγινε αμέσως viral στα social media, ενθουσιάζοντας τους fans. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Jennie των Blackpink συνεργάζεται με τον Calvin Klein. Είχε εμφανιστεί και το περασμένο φθινόπωρο στην 2021 καμπάνια The Language of Calvin Klein”, με την Kaia Gerber.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.