Home / Beauty  / Η make up artist του Euphoria λανσάρει τη δικιά της beauty σειρά

Η make up artist του Euphoria λανσάρει τη δικιά της beauty σειρά

make up artist

Η Donni Davy, head make up artist του Euphoria, θα κυκλοφορήσει το δικό της beauty brand.

 

Θαυμαστές του Euphoria σάς έχουμε τέλεια νέα. Η σειρά, που δημιούργησε -και συνεχίζει να δημιουργεί- τα δικά της beauty και make up trends, κάνει ένα βήμα πιο κοντά στους fans της. Με την υποστήριξη του A24, η κορυφαία make up artist της σειράς του HBO Max θα μπει στον χώρο της ομορφιάς. Το Half Magic, η προσωπική επωνυμία της Donni Davy, έρχεται και θα ικανοποιήσει κάθε φανατικό της σειράς.

 

 

“Το make up, που βλέπουμε στη σειρά, κατάφερε με τον τρόπο του να γίνει ένας ξεχωριστός κόσμος, μία αυτόνομη οντότητα. Η σειρά ομορφιάς που προετοιμάζουμε θέλουμε να ξεπερνά το show και όχι να λειτουργήσει σαν ένα “αξεσουάρ” του. Το Euphoria θα τελειώσει κάποια στιγμή, αλλά το Half Magic θα συνεχίσει”, δήλωσε η Donni Davy.

 

 

Πρωταρχική πηγή έμπνευσης της make up artist είναι η σειρά και τα δημοφιλή make up looks της. Ωστόσο, δε θα μείνει μόνο εκεί. Δε θα είναι ένα εξ’ ολοκλήρου Euphoria inspired brand, αλλά θα προσφέρει και άλλες επιλογές. Πιστεύουμε ότι θα εστιάσει στα μάτια, όπως και το make up στο Euphoria, και θα χαρακτηρίζεται από λάμψη. Πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτήν την Άνοιξη.

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.