Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η GRANDE Κατερίνα Στικούδη επιστρέφει!

Η GRANDE Κατερίνα Στικούδη επιστρέφει!

Η πιο εκρηκτική pop περσόνα της Ελλάδας, Κατερίνα Στικούδη, επιστρέφει με το album Grande.

 

 

Grande επιτυχίες, video clip, συνεργασίες και Grande Κατερίνα Στικούδη. Η pop star επιστρέφει με το πέμπτο της ολοκληρωμένο album. Ο τίτλος του αντιπροσωπεύει απόλυτα την καλλιτεχνική υπόσταση της τραγουδίστριας, η οποία μετράει 13 πετυχημένα χρόνια στη δισκογραφία.

 

 

Με εντυπωσιακές και πρωτοποριακές εμφανίσεις έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Μετά από περίπου 2 χρόνια προετοιμασίας και πολλά επιτυχημένα singles, η ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά της Κατερίνας Στικούδη κυκλοφορεί και επίσημα από τη Minos EMI, a Universal Music Company και περιλαμβάνει στο σύνολο 14 τραγούδια, ανάμεσά τους το ομότιτλο “GRANDE” –η μεγάλη επιτυχία με τους KINGS και τον KG-, τα singles “Διαφέρω”, “Rio”, “Εκδίκηση”, “Το Ξέραμε Κι Οι Δυο”, “No Habla Espanol”, καθώς και το γιορτινό “Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ”.

 

 

Από το album δεν θα έλειπε η συνεργασία με την Ελευθερία Ελευθερίου “ Οι ιστορίες μας”, το πρόσφατο 80s single Της Καρδιάς το Κλειδί”, καθώς και πέντε ακυκλοφόρητα τραγούδια, ένα από αυτά η μπαλάντα “Δεν θα πληγωθείς”.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.