Home / Beauty  / Δείτε το νέο LUNA play smart 2 από τη Foreo!

Δείτε το νέο LUNA play smart 2 από τη Foreo!

Η Foreo και το LUNA play smart 2 αναβαθμίζουν τη ρουτίνα ομορφιάς σας.

 

Η Foreo φροντίζει  να έχουμε υγιή και λαμπερή επιδερμίδα αυτό το φθινόπωρο, κυκλοφορώντας το LUNA play smart 2. Αυτή η μικρή, αλλά έξυπνη και δυναμική, συσκευή θα αναβαθμίσει τη ρουτίνα ομορφιάς σας και θα είναι εδώ για να προσφέρει τον καλύτερο καθαρισμό. Κυκλοφορεί σε 4 πολύχρωμες versions. Mint for you, cherry up, tickle me pink και peek-a-blue.

 

 

H 2 σε 1 συσκευή αναλύει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και διαμορφώνει μια ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη ρουτίνα καθαρισμού. Γνωρίζει πώς στον κόσμο του skin care είναι σημαντικό το προϊόν να προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη και το καταφέρνει στο μέγιστο.

Eίναι το πιο υγιεινό face brush, εύκολο στη χρήση και απίστευτα αποτελεσματικό. Αρχικά ξεπλένουμε το πρόσωπο μας και χρησιμοποιούμε το cleanser μαζί με τη συσκευή, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Ενεργοποιήστε τη συσκευή με το Bluetooth του smartphone σας και στη συνέχεια η LUNA θα αναλύσει την επιδερμίδα σας και θα διαμορφώσει το ειδικό skin care πρόγραμμα σας.

 

www.foreo.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.