Home / Fashion  / Η Gigi Hadid γίνεται grunge για τη νέα καμπάνια Findikoglu x Heaven

Η Gigi Hadid γίνεται grunge για τη νέα καμπάνια Findikoglu x Heaven

Findikoglu
Ένα νοσταλγικό pop-punk look book, με πρωταγωνίστρια την Gigi Hadid.

 

Η σχεδιάστρια Dilara Findikoglu επιστρέφει στον δημιουργικό της μέντορα,.Marc Jacobs, προκειμένου να δημιουργήσει ξανά μία νέα συλλογή για την πιο νεανική σειρά του brand, Heaven. Μαζί κυκλοφόρησαν την απόλυτη.καλοκαιρινή grunge συλλογή, η οποία παρουσιάστηκε μέσα σε ένα νοσταλγικό look book, με πρωταγωνίστρια την Gigi Hadid. Αυτήν τη φορά, Findikoglu και.Heaven βυθίστηκαν στα βάθη της pop-punk νοσταλγίας, αντλώντας έμπνευση από τα σύγχρονα e-girls.

 

 

Η σχέση της σχεδιάστριας με τον Marc Jacobs είχε ξεκινήσει από όταν η ίδια η Dilara ήταν ακόμα έφηβη και βρισκόταν ακόμα στο γυμνάσιο. Τότε, είχε αποκτήσει ένα ζευγάρι μεταλλικές μπλε πλατφόρμες Marc Jacobs,.με μαύρο φιόγκο. Εκείνες οι πλατφόρμες όχι μόνο της άνοιξαν τον δρόμο προς την grunge και punk κουλτούρα, άλλα αποτέλεσαν ένα σημαντικό στοιχείο της δημιουργικότητάς της. Για να τιμήσει, λοιπόν, τον Marc Jacobs, αλλά και τα νοσταλγικά της χρόνια κατά τη διάρκεια της διαμονής στην Κωνσταντινούπολη,.η Dilara Findikoglu δε δίστασε να ενσωματώσει μία σύγχρονη εκδοχή του αγαπημένου της ζευγαριού στη νέα της καμπάνια σε συνεργασία με τη Heaven.

 

“Όταν δημιουργούσα αυτή τη συλλογή, είχα στο μυαλό μου τα χρόνια του γυμνασίου.μου όπου άκουγα Avril Lavigne, Runaways, Bikini Kill και Girlschool και προσπαθούσα να βρω την ταυτότητά μου φορώντας μεταλλικές μπλε πλατφόρμες Marc Jacobs , φορέματα «Gothic Lolita» και μπλουζάκι της μπάντας” – Dilara Findikoglu

 

 

Για τις ανάγκες της καμπάνιας, η σχεδιάστρια επέλεξε ως κεντρικό πρόσωπο της συλλογής την Gigi Hadid. Το διάσημο μοντέλο μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο grunge idol, αναδεικνύοντας όλα τα κομμάτια.της σειράς, μεταξύ.άλλων φθαρμένα T-shirts, δερμάτινα jackets και παντελόνια, oversized ζώνες με αγκράφες και κάθε τι που θα επέλεγε σήμερα ένα e-girl.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada