Home / Family  / Γνωριμία με τα μουσικά όργανα στο Ωδείο Αθηνών!

Γνωριμία με τα μουσικά όργανα στο Ωδείο Αθηνών!

Το Ωδείο Αθηνών σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.Γνωριμία με τα μουσικά όργανα, για παιδιά Δημοτικού!

 

Το Ωδείο Αθηνών ενώνει τις δυνάμεις του με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο Γνωριμία με τα μουσικά όργανα! Καλούν παιδιά από πρώτη μέχρι ΣΤ Δημοτικού να ανακαλύψουν τον υπέροχο κόσμο της μουσικής!.Πνευστά, έγχορδα και κρουστά μουσικά όργανα γίνονται αντικείμενο μελέτης από τους μικρούς φίλους της μουσικής. Οι μαθητές του Ωδείου Αθηνών με τη συνοδεία του δασκάλου και διευθυντή των μουσικών σχολείων κ. Φιλίππου Τσαλαχούρη, καθώς και οι μουσικοί του Ελληνικού Παιδικού μουσείου, ερμηνεύουν για τους συμμετέχοντες!

 

Γνωριμία με τα μουσικά όργανα

 

Μέσα από το πρόγραμμα, τα παιδιά, όχι μόνο θα γνωρίσουν τα μουσικά όργανα και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιεί ο ερμηνευτής, αλλά θα κατασκευάσουν και ένα από αυτά που ανακάλυψαν! Το πρόγραμμα  με τα μουσικά όργανα θα υλοποιηθεί τον Μάρτιο μέσα από τέσσερις συναντήσεις διάρκειας 90 λεπτών η κάθε μία.

 

 

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου τα παιδιά θα ξεκινήσουν με τα πνευστά και την επόμενη θα ασχοληθούν με τα έγχορδα. Έπειτα έχουν σειρά τα κρουστά, ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με το πιάνο και το τσέμπαλο. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη με τηλεφωνικό ραντεβού ( 2103312995-6,. Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-16:00).

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.