Home / Family  / Η Florence by Mills λανσάρει την πρώτη της pet collection

Η Florence by Mills λανσάρει την πρώτη της pet collection

Florence by Mills
Η Florence by Mills, της Millie Bobby Brown, συνεργάζεται με τη Kanine, για να λανσάρει την πρώτη της συλλογή για κατοικίδια!

 

Μετά τις συνεργασίες της με την Tommy Hilfiger και τη Hugo Boss, η Kanine αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με τη Florence by Mills, το brand της πρωταγωνίστριας του Stranger Things, Millie Bobby Brown. Οι δύο εταιρείες ξεκινούν μαζί μία νέα, μακροχρόνια συνεργασία,.η οποία πρόκειται να εγκαινιαστεί αυτό το καλοκαίρι, με μία ολοκληρωμένη συλλογή αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους.

 

kanine pet collection

 

“Ήθελα να επεκτείνω όλα αυτά που αντιπροσωπεύει η Florence by Mills σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου,.τα αγαπημένα μου κατοικίδια”, ανέφερε η Millie Bobby Brown, ιδρύτρια της Florence by Mills. “Το brand μου έχει να κάνει με την ενθάρρυνση των νέων γυναικών να αγκαλιάσουν.θετικά την ατομικότητά τους και αυτό που τις κάνει μοναδικές. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή η αφοσίωση στη ζωή.και την αγάπη θα πρέπει να επεκταθεί και.στο πάθος μου για τα κατοικίδια, ώστε και αυτά να αισθάνονται άνετα, ξεχωριστά και εκτιμημένα. Για τους γονείς κατοικίδιων ζώων, η πρόσβαση σε μια πλήρη γκάμα.προϊόντων που συμπληρώνουν τον τρόπο ζωής τους είναι σημαντική και τι θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστικό και κατάλληλο από το να έχουν ταιριαστά ρούχα;”

 

Οι επερχόμενες συλλογές των δύο brands θα βασίζονται στην αγάπη της Millie για τα ζώα,.ενώ μέρος των εσόδων θα δοθεί σε φιλοζωικές οργανώσεις, οι οποίες σχετίζονται με την καλή διαβίωση των ζώων.

 

www.kanine.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada