Home / Beauty  / Το απόλυτο colorful look από Florence by Mills

Το απόλυτο colorful look από Florence by Mills

Florence by Mills
Το brand της Millie Bobby Brown, Florence by Mills, παρουσιάσει τη νέα beauty προσθήκη του, τα Eye Candy Eyeshadow Sticks, για το απόλυτο colorful eyelook!

 

Μπορεί η Millie Bobby Brown να τράβηξε όλα τα βλέμματα με την ανακοίνωση των αρραβώνων της,.αλλά οι make up addicts ξετρελάθηκαν με την κυκλοφορία της νέας προσθήκης του brand της, Florence By Mills.

 

Florence by Mills

 

Καθώς προετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για την άφιξη του καλοκαιριού,.η Florence by Mills μας παρουσιάζει την πιο κατάλληλη beauty προσθήκη για τα επόμενα summer make up looks μας! Με τα έντονα χρώματα να βρίσκονται ήδη στο προσκήνιο,.το brand της Millie Bobby Brown δημιουργεί τα Eye Candy, μία σειρά από 6 sticks σκιών για τα μάτια!

 

 

Τα νέα Eye Candy Eyeshadow Sticks έρχονται για να “ξυπνήσουν” τη δημιουργικότητά μας,.με τις καινούργιες και έντονες αποχρώσεις τους, οι οποίες μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε minimal εμφάνιση στο απόλυτο summer make up look. Οι πιο hot αποχρώσεις της σεζόν, το πράσινο,.μπλε και το ροζ θα δημιουργήσουν μία bold εμφάνιση, κατάλληλη για κάθε night out look. Παράλληλα, τα Eye Candy Eyeshadow Sticks περιλαμβάνουν και μερικές neutral αποχρώσεις,.όπως το sugarcoat, μία σαμπανιζέ σκιά, καθώς το toffee, ένα χρώμα που βασίστηκε στις πιο golden brown αποχρώσεις, και που θα δώσει μία πιο ανάλαφρη νότα στα καλοκαιρινά μακιγιάζ.

 

 

Τα νέα sticks της Florence by Mills είναι κατάλληλα για ένα γρήγορο.και εύκολο make up look, εξαιτίας της κρεμώδης υφής τους.

 

www.florencebymills.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada