Home / Beauty  / Η Fenty Skin αναβαθμίζει το double cleansing

Η Fenty Skin αναβαθμίζει το double cleansing

Fenty Skin
Η Fenty Skin αναβαθμίζει το double cleansing, με τη νέα της skin care προσθήκη, Melt Awf!

 

Η Fenty Skin επικεντρώνεται στον σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας, με το νέο Melt Awf. Οι τάσεις στο skin care έχουν ήδη αναδείξει τις ευεργετικές ιδιότητες του double cleansing για το δέρμα μας. Ο σωστός καθαρισμός του προσώπου προϋποθέτει ένα καθαριστικό με βάση το λάδι,.το οποίο θα “λιώσει” το μακιγιάζ και το αντηλιακό και ένα καθαριστικό με βάση το νερό, το οποίο θα εξαφανίσει τυχόν υπολείμματα ρίπων από το πρόσωπο.

 

 

Η Fenty Skin έρχεται να αναβαθμίσει τη ρουτίνα του διπλού καθαρισμού, με ένα εύχρηστο cleansing oil, σε μορφή gel. Εμπλουτισμένο με 9 έλαια και Shea Butter, το Melt Awf υπόσχεται έναν απαλό καθαρισμό, που θα απομακρύνει μέχρι και το πιο βαρύ μακιγιάζ από την επιδερμίδα. Παράλληλα, η ανάμειξη των 9 ελαίων προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ τα μη φαγεσωρογόνα συστατικά δεν μπλοκάρουν τους πόρους. Το Melt Awf είναι ειδικά σχεδιασμένο και για επαφή με τα μάτια, χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς.

 

 

Η φόρμουλα του νέου cleansing oil ακολουθεί την “clean” τάση του skin care,.με φυσικά συστατικά, χωρίς αλκοόλ και πρόσθετο άρωμα, που ερεθίζουν την επιδερμίδα. Παράλληλα, η Fenty Skin ακολουθεί μία sustainable πορεία, με τη συσκευασία να είναι κατασκευασμένη με 38% ανακυκλωμένα υλικά.

 

Το Melt Awf θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Fenty από τις 7 Μαρτίου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada