Home / Beauty  / Η Clinique παρουσιάζει το νέο Charcoal Cleansing balm!

Η Clinique παρουσιάζει το νέο Charcoal Cleansing balm!

Το νέο Take the day off charcoal cleansing balm της Clinique έχει έρθει για να αλλάξει τα δεδομένα στον καθαρισμό της επιδερμίδας μας.

Γίνε ο πιο καθαρός εαυτός σου! Η Clinique παρουσιάζει το No1 αγαπημένο balm της Clinique Take the day off cleansing balm σε νέα και ανανεωμένη έκδοση! Εμπλουτίστηκε με ιαπωνικό άνθρακα και έλαιο κάρθαμου για να αναβαθμίσει το καθημερινό ντεμακιγιάζ σου! Το πρώτο στοιχείο καθαρίζει σε βάθος και βοηθά στην αποτοξίνωση των πόρων, ενώ το δεύτερο βοηθά στη διάσπαση των φυσικών ελαίων που βρίσκονται στην επιδερμίδα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, αφαιρώντας αποτελεσματικά και το πιο έντονο μακιγιάζ, χαρίζοντας θρέψη σε βάθος!

Charcoal Cleansing balm

To Take The Day Off Charcoal Cleansing Balm, με Δομή Μικροκρυστάλλου έχει την ιδιότητα να μεταμορφώνεται από στερεό balm σε μεταξένιο έλαιο κατά την εφαρμογή, αφήνοντας μια μοναδική αίσθηση ενυδάτωσης στην επιδερμίδα. Η ανάλαφρη σύνθεσή του αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά το πιο έντονο μακιγιάζ από μάτια και πρόσωπο καθώς και το αντηλιακό. Καθαρίζει σε βάθος, βοηθώντας ήπια στην απομάκρυνση ρύπων, ώστε η επιδερμίδα να διατηρεί τη νεανική και σφριγηλή της όψη για περισσότερο διάστημα.

Παράλληλα, το balm αυτό ξεπλένεται εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Η μη λιπαρή, χωρίς άρωμα σύνθεση δεν προκαλεί μαύρα στίγματα και αποτοξινώνει τους πόρους από την περίσσεια λιπαρότητα. Αφήνει την επιδερμίδα βαθιά καθαρή και με μια μοναδικά ανάλαφρη αίσθηση. Είναι δοκιμασμένο να μην προκαλεί αλλεργία, ενώ κρατά την επιδερμίδα ενυδατωμένη με αίσθηση αναζωογόνησης.

Charcoal Cleansing balm

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις σωστά:.Εφάρμοσε λίγη ποσότητα από το balm. Με τα δάχτυλά σου κάνε μασάζ σε στεγνή επιδερμίδα. Ξέπλυνε καλά με χλιαρό νερό και στέγνωσε ταμποναριστά.

www.clinique.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.