Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Emily Ratajkowski στην ανοιξιάτικη Marc Jacobs καμπάνια

Η Emily Ratajkowski στην ανοιξιάτικη Marc Jacobs καμπάνια

Emily Marc

Το μοντέλο Emily Ratajkowski πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του Marc Jacobs για την Άνοιξη 2023.

 

Τιμώντας τη μακροχρόνια σχέση του με το μοντέλο, η οποία ξεκίνησε το 2016, ο σχεδιαστής Marc Jacobs επέλεξε την Emily Ratajkowski για την καινούργια ανοιξιάτικη καμπάνια του. Η Emily αναδεικνύει το νέο monogram print με την υπογραφή της Harley Weir. Το μοντέλο ολοκληρώνει τις καμπάνιες του brand για τη σεζόν Άνοιξη 2023, με τις Irina Shayk και Kendall Jenner να έχουν εμφανιστεί στις προηγούμενες. Το συγκεκριμένο μοτίβο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα του brand για το. Φθινόπωρο του 2023 και τώρα ανανεώθηκε για να ταιριάξει και σε αυτήν την εποχή.

 

Στην collection υπάρχουν ready to wear ενδύματα και αξεσουάρ. Θέλοντας να προβάλλει τη σημασία της ατομικής και genderless έκφρασης, η συλλογή απευθύνεται στον καθένα από εμάς. Μαύρες δερμάτινες και πάνινες tote bags με chain pattern βρίσκονται δίπλα σε denim κομμάτια, κορσέδες και γάντια. Η Emily Ratajkowski, αισθησιακή και δυναμική, παρουσιάζει υπέροχα την καινούργια συλλογή, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή καμπάνια, όπως και τα προηγούμενα supermodels. Δείτε μέσα από τις φωτογραφίες το νέο project του Marc Jacobs και αναζητείστε τα κομμάτια στο official site. Δείτε μέσα από τις φωτογραφίες το νέο project του Marc Jacobs και αναζητείστε τα κομμάτια στο official site.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.