Home / Men  / Η Casetify συνεργάζεται με την Pixar!

Η Casetify συνεργάζεται με την Pixar!

Pixar
H Casetify εξακολουθεί να μας εκπλήσσει με τις συνεργασίες της. Αυτήν τη φορά, ενώνει τις δυνάμεις της με την Pixar, “ζωντανεύοντας” τους αγαπημένους χαρακτήρες της iconic ταινίας κινουμένων σχεδίων, Monsters, Inc.

 

Ακολουθώντας εμβληματικές συνεργασίες, όπως αυτή με το The Office, The Mandalorian και Stranger Things, η Casetify, αυτήν τη φορά, ενώνει τις δυνάμεις της με την εταιρεία παραγωγής κινουμένων σχεδίων, Pixar. Οι χαρακτήρες από την αγαπημένη ταινία Monsters, Inc. ζωντανεύουν μέσα από μία μοναδική συνεργασία, ξυπνώντας μας νοσταλγικές μνήμες από την παιδική μας ηλικία.

Κάθε item της νέας συλλογής της Casetify έχει σχεδιαστεί για να “τιμήσει” την εμβληματική ταινία κινουμένων σχεδίων. Όλοι οι αγαπημένοι ήρωες του Monsters, Inc. πρωταγωνιστούν στα tech gadgets του brand, προσδίδοντας έτσι μία παιχνιδιάρικη διάθεση στην καθημερινότητά μας. Το προϊόν που ξεχωρίζει σε αυτή τη νέα συλλογή είναι η γούνινη θήκη, εμπνευσμένη από τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Sulley. Παράλληλα, η Casetify έχει δημιουργήσει μία ιδιαίτερη θήκη για τα AirPods Pro, η οποία αναπαριστά το iconic καπέλο του Mike Wazowski.

 

Pixar

 

Τα υπόλοιπα items της νέας συλλογής περιλαμβάνουν μία ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ για Airpods,.Airtags, Apple Watches, καθώς και ασύρματους φορτιστές, MagSafe wallets, θήκες για MacBook και iPad.

Η νέα tech gadget συνεργασία της Cesetify με την Pixar πρόκειται να κυκλοφορήσει online,.στο official site του brand, στις 27 Απριλίου.

 

www.casetify.com 

www.pixar.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada