Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Emilia Clarke στο σινεματικό σύμπαν της Marvel

Η Emilia Clarke στο σινεματικό σύμπαν της Marvel

Emilia Clarke

Πρώτες εικόνες της Emila Clarke από τον ρόλο της στη σειρά Secret Insvasion της Marvel, με τον οποίο θα κάνει το ντεμπούτο της στην εταιρεία ταινιών.

 

Η star του Game of Thrones και του Star Wars εθεάθη στο Leeds του Λονδίνου να ενσαρκώνει τον καινούργιο ρόλο της. Είναι έτοιμη να ενταχθεί στο σινεματικό σύμπαν της Marvel, καθώς θα συμμετέχει στη σειρά Secret Invasion. Ωστόσο, η εταιρεία παραγωγής δεν έχει αποκαλύψει ποιον χαρακτήρα θα υποδύεται η πετυχημένη ηθοποιός Emilia Clarke. Οι θαυμαστές, όμως, ξεκίνησαν ήδη τις εικασίες. Πιστεύουν ότι μπορεί να υποδύεται την Abigail Brand, διοικήτρια του SWORD, της spinoff ομάδας εξωγήινης άμυνας της SHIELD.

 

 

Στους ρόλους τους επιστρέφουν ο Samuel L. Jackson, ως Nick Furry, και η Colbie Smulders ως Maria Hill. Όσον αφορά στην πλοκή, η σειρά πρόκειται να είναι ένα είδος remake του original comic “Secret Invasion”. Στο cast συμμετέχουν, επίσης, οι Ben Mendelsohn, Carmen Ejogo, Killian Scott, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman και Christopher McDonald.

 

 

Μείνετε συντονισμένοι για την επίσημη ανακοίνωση, που αφορά στην πρεμιέρα της σειράς με πρωταγωνίστρια την Emilia Clarke. Το Secret Invasion θα προβληθεί από το κανάλι Disney+. Μάλιστα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε ότι το κανάλι Disney+ έρχεται, επιτέλους, στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.