Home / Fashion  / Η Valentino SS22 Haute Couture συλλογή ήταν ένα πείραμα

Η Valentino SS22 Haute Couture συλλογή ήταν ένα πείραμα

Με τη Valentino SS22 Haute Couture συλλογή, ο Pierpaolo Piccioli διερευνά την ομορφιά και τη διαφορετικότητα, σπάζοντας τα στερεότυπα.

 

 

Ο Pierpaolo Piccioli εισήγαγε νέους όρους στον κόσμο της Υψηλής Ραπτικής. Η Valentino SS22 Haute Couture αναφέρεται σε όσους υποστηρίζουν τη διαφορετικότητα και έχουν ποικίλες απόψεις για το τι βρίσκουμε όμορφο σε ένα ανθρώπινο σώμα. Κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού για τη μαγεία της υψηλής ραπτικής, θίγοντας το θέμα της παροδικής περιέργειας που έχουμε για το ανθρώπινο σώμα και την ομορφιά των υπόλοιπων. Έσπασε τα στερεότυπα και μάγεψε.

 

Courtesy of Valentino

 

Απόλαυσε την πρόκληση της δημιουργίας ρούχων, που με αξιοπρέπεια θα αγκαλιάσουν και θα εξυψώσουν την ομορφιά κάθε ατόμου. Μέσα από τη Valentino SS22 Haute Couture συλλογή πέτυχε τον σκοπό του, να απελευθερώσει τον κόσμο από τα δεσμά των στερεοτύπων. Η μαγεία της υψηλής μόδας δεν κρύβεται, εξάλλου, στην ανακάλυψη μιας καινούργια σιλουέτας;

 

Courtesy of Valentino

 

Ήταν ενδιαφέρον για τον σχεδιαστή να μελετήσει ένα ρούχο μέσα από διαφορετικές αναλογίες. Διαφορετικές ηλικίες, σωματότυποι και φύλα συμπεριλήφθηκαν στο cast. Για τον ίδιο, η ομορφιά, πλέον, δεν έχει να κάνει με τα μοντέλα, αλλά αφορά την ανθρωπότητα. Μέσα από τη Valentino SS22 Haute Couture συλλογή, μας καλεί να είμαστε περήφανοι για τον εαυτό μας. Να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τη μοναδικότητα του σώματός μας.

 

Courtesy of Valentino

 

www.valentino.com

Courtesy of Valentino

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.