Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Cindy Crawford είναι το νέο πρόσωπο της MCM

Η Cindy Crawford είναι το νέο πρόσωπο της MCM

Η MCM στρέφει την προσοχή της στην ιστορία της και επιλέγει τη Cindy Crawford για την τελευταία της καμπάνια!

 

Η Cindy Crawford, ένα από τα πιο iconic supermodels, πόζαρε για πρώτη φορά για την καμπάνια της MCM το 1996, με τον φακό του Herb Ritts. Αρκετά χρόνια μετά επιστρέφει στο brand και γίνεται το πρόσωπο της νέας καμπάνιας. Αυτήν τη φορά φωτογραφίζεται από τον Juergen Teller μπροστά από ένα βουνό από τσάντες ΜCM. Εμφανίζεται να κρατάει το πιο πρόσφατο σχέδιο του brand, τη cross body τσάντα με όνομα Mode Trivia. Για την ίδια αποτέλεσε ένα νοσταλγικό ταξίδι επιστροφής στα παλιά.

 

Το brand στοχεύει, μέσα από αυτές τις καμπάνιες, να αναπτύξει μία νέα παγκόσμια δημιουργική κατεύθυνση, ενισχύοντας τη θέση του, ώστε να ανταποκρίνεται στις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς. 

Το supermodel αποτελεί μία πραγματική επαγγελματίας, ένα icon και ένα διαχρονικό σύμβολο που ευθυγραμμίζεται άψογα με τα εμβληματικά σχέδια της MCM. Όπως όλα δείχνουν η Cindy Crawford έχει κάνει δυναμικό comeback! Φωτογραφίζεται για εξώφυλλο, πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες και όχι μόνο. Πρόκειται να τη δούμε και στο ντοκιμαντέρ The. Supermodels, που θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου στο Apple Tv+, μαζί με τις. Linda Evangelista, Naomi Campbell και Christy Turlington.  Linda Evangelista, Naomi Campbell και Christy Turlington.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.