Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Manu Chao έρχεται στη χώρα μας!

Ο Manu Chao έρχεται στη χώρα μας!

Manu Chao
Ο χαρισματικός και επιδραστικός καλλιτέχνης Manu Chao έρχεται στην Ελλάδα για δύο συναυλίες, στη Θεσσαλονίκη και στα Ιωάννινα!

 

Ένα όνομα που παραπέμπει σε ένα live- εμπειρία ζωής, ο Manu Chao, επιστρέφει στη χώρα μας για δύο μοναδικές συναυλίες. Ο χαρισματικός και επιδραστικός καλλιτέχνης και ακτιβιστής θα κάνει δύο στάσεις στη χώρα μας, στη Θεσσαλονίκη και στα. Ιωάννινα, επιλέγοντας μικρούς χώρους για να έχει πιο άμεση και φιλική επαφή με τους θεατές. Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην πόλη των Ιωαννίνων στο ΕΗΜ ανοιχτό θέατρο και στις 20 του μηνός στη Θεσσαλονίκη στη Μονή Λαζαριστών. 

 

 

Εμπνευσμένος, φύσει δημιουργικός και αφοσιωμένος με πάθος στη μουσική, ο Manu Chao ξεκίνησε ως μέλος της εναλλακτικής σκηνής του Παρισιού. Στη συνέχει ίδρυσε τη μπάντα του Mano Negra, γνώρισε πρωτοφανή επιτυχία, χωρίς να διεφθαρεί ούτε στιγμή. Τα τραγούδια του λατρεύτηκαν αμέσως από το κοινό, μετατρέποντάς τον σε ένα φαινόμενο για τη σύγχρονη παγκόσμια μουσική παραγωγή. Δε σταμάτησε να πειραματίζται και να δίνει λόγους στο κοινό του για να χορέψει και να τραγουδήσει. Μουσικός του δρόμου, αντιρρησίας συνείδησης, «τρελός» σε ένα κόσμο γνωστικών, hippy μιας άλλης εποχής, ο Manu Chao είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά πρόσωπα του σήμερα.

Εισιτήρια θα βρείτε στο viva.gr! Ο αριθμός τους θα είναι περιορισμένος, οπότε κάντε γρήγορα την κίνησή σας!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.