Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Charlize Theron μπαίνει στο MCU

Η Charlize Theron μπαίνει στο MCU

Charlize

Η ηθοποιός Charlize Theron έκανε το ντεμπούτο της στο σινεματικό σύμπαν της Marvel, με τον ρόλο της Clea.

 

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγες μέρες η ταινία Doctor Strange in the Multiverse of Madness, η οποία σπάει όλα τα ρεκόρ στο box office. Στο τέλος της ταινίας προβάλλονται post credit scenes, οι οποίες μας δίνουν πληροφορίες για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Η cameo εμφάνιση γι αυτήν την ταινία ήταν αυτή της Charlize Theron! Η ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στο σινεματικό σύμπαν της Marvel και προκάλεσε τεράστιο σοκ και ενθουσιασμό στους Fans. Υποδύθηκε την Clea. Τι γνωρίζουμε, από τα comics, για αυτόν τον χαρακτήρα του MCU;

 

 

Η Clea της Charlize Theron είναι ανιψιά του Dormammu, του μεγάλου κακού από την πρώτη ταινία του Doctor Strange. Πρόκειται για τη μεγάλη αγάπη του Doctor Strange, μία εκπληκτική μάγισσα με συναρπαστική ιστορία. Σύμφωνα με τον σεναριογράφο έφτασε το τέλος για το love story μεταξύ του Doctor και της Christina Palmer και ήρθε η ώρα να δούμε κάτι καινούργιο για τον super ήρωα. Αναμένουμε να γνωρίζουμε τις νέες περιπέτειες της Clea και του Doctor Strange. Πιστεύουμε ότι ο Benedicrt Cumberbatch και η Charlize Theron θα αποτελέσουν ένα πολύ ενδιαφέρον κινηματογραφικό δίδυμο.

 

Photo source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.