Home / Fashion  / Η Hunter Schafer σε μία ακόμα Prada καμπάνια

Η Hunter Schafer σε μία ακόμα Prada καμπάνια

Τρεις καλλιτέχνες παρουσίασαν τη δικιά τους εκδοχή της τσάντας Symbole του οίκου Prada, με πρωταγωνίστρια την Hunter Schafer.

 

Η star του Euphoria είναι, πλέον, μία από τις μεγαλύτερες μούσες του οίκου Prada. Φωτογραφήσεις, συμμετοχή σε fashion show και τώρα μία ακόμα special καμπάνια. Η ηθοποιός- μοντέλο Hunter Schafer πρωταγωνιστεί στην καινούργια Prada campaign. Ο διάσημος οίκος μόδας επέλεξε τρεις μοντέρνους καλλιτέχνες, θολώνοντας τα όρια μεταξύ τέχνης και μόδας. Η Catherine Opie, ο Thomas Ruff και η Carrie Mae Weems παρουσίασαν τη δικιά τους εκδοχή για την τσάντα Symbole.

 

 

To έργο της Catherine Opie περιστρέφεται γύρω από το σώμα και την ταυτότητα. Δημιουργεί νέους κώδικες ομορφιάς. Μέσα από τις εικόνες φαίνεται ότι μία σειρά από τρίγωνα “αγκαλιάζει” τη Hunter Schafer, συνδυάζοντας γυναίκα και αντικείμενο. Δεύτερο είναι το έργο του Thomas Ruff, ο οποίος ερμηνεύει εικόνες. Παραμορφώνει και χειραγωγεί την πραγματικότητα και την αντικειμενική αξία της φωτογραφίας. Μας κάνει να αμφισβητούμε όσα ξέρουμε για την εικόνα.

 

 

Τέλος, η Carrie Mae Weems συνδέει τις εικόνες με έννοιες ταυτότητας και αναπαράστασης. Έννοιες μεταμόρφωσης και θάρρους. Όσο για την ίδια την τσάντα, που κρατάει η Hunter Schafer, είναι εμπνευσμένη από το iconic Prada τρίγωνο. Είναι διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη και κατασκευασμένη από πολυτελές ζακάρ και δέρμα Saffiano, με μία μοντέρνα γεωμετρική εμφάνιση.

 

www.prada.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.