Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Cara Delevigne στη νέα MCM SS24 καμπάνια!

Η Cara Delevigne στη νέα MCM SS24 καμπάνια!

Η γερμανική luxury εταιρεία MCM κυκλοφόρησε την καινούργια της SS24 καμπάνια με πρωταγωνίστρια την Cara Delevigne!

Σκοπός της υπέροχης φωτογράφησης από τον Craig McDean είναι να αποτυπώσει τη νέα φιλοσοφία του brand. Η γερμανική luxury εταιρεία MCM κυκλοφόρησε την SS24 καμπάνια της, διατυπώνοντας τους σύγχρονους πελάτες της. “Διαφορετικούς και ψηφιακούς νομάδες που ακολουθούν τον πραγματικό τους Βορρά”. Επέλεξαν για κεντρικό πρόσωπο την Cara Delevigne! Μαζί της και το μοντέλο από τη Νότια Κορέα.

“Η καμπάνια είναι ανεξίτηλα συνδεδεμένη με τον σκοπό μας, ο οποίος είναι να εμπνεύσουμε και να εξοπλίσουμε τους λάτρεις του 21ου αιώνα να ζήσουν μία ζωή με το δικό τους πλάνο. Προσπαθούμε να εμπνεύσουμε ένα παγκόσμιο κίνημα περίπλοκης εξέγερσης. Το MCM είναι φτιαγμένο για άτομα που μοιράζονται το επαναστατικό μας πνεύμα και την επιθυμία να είμαστε διαφορετικοί και να ακολουθούμε τον δικό μας δρόμο. Η καμπάνια γιορτάζει την ανακάλυψη του νέου και τη δημιουργία του επόμενου”, δήλωσε η Sabine Brunner, πρόεδρος και εμπορική υπεύθυνη του brand.

Στη συλλογή θα βρείτε μία πληθώρα από ready to wear ρούχα, αξεσουάρ και υποδήματα. Τα αξεσουάρ που ξεχωρίζουν είναι η XL Visetos Diamond tote και η τσάντα ώμου Aren. Η νέα SS24 σειρά βρίσκεται στα καταστήματα και online.  Στη συλλογή θα βρείτε μία πληθώρα.

 Cara

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.