Home / Fashion  / Η Burberry γιορτάζει τη χρονιά του δράκου!

Η Burberry γιορτάζει τη χρονιά του δράκου!

Η Burberry
Η Burberry υμνεί το κινέζικο ημερολόγιο και γιορτάζει τη χρονιά του δράκου, μέσα από μία εντυπωσιακή καμπάνια.

 

Μόλις λίγες μέρες μετά την έναρξη του νέου έτος, η Burberry εισχωρεί στην κινέζικη κουλτούρα και πολιτισμό. Όπως πολλά μεγάλα brands – για παράδειγμα η Bottega Venetaέτσι και ο βρετανικός οίκος μόδας, υμνεί το κινέζικο ημερολόγιο και γιορτάζει τη χρονιά του δράκου, μέσα από μία εντυπωσιακή καμπάνια.

 

 

Η συλλογή “Lunar New Year 2024″ παρουσιάζει μία capsule συλλογή, με πρωταγωνιστές τους brand ambassadors του οίκου, Tang Wei και Chen Kun. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της καμπάνιας, οι δυο τους κυκλοφορούσαν μέσα στους πολυσύχναστους δρόμους της τέταρτης μεγαλύτερης πόλης της Κίνας, Chengdu, αναδεικνύοντας μερικά από τα πιο iconic κομμάτια της Burberry.

 

 

Για το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής “Lunar New Year 2024”, η δημιουργική ομάδα του οίκου.έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο κόκκινο, ένα χρώμα με μεγάλη αξία για την κινέζικη κουλτούρα, αφού έχει.συνδεθεί με την καλή τύχη και την ευημερία. Εκτός από το κόκκινο, πρωταγωνιστικά στοιχεία.της συλλογής είναι μεταξύ άλλων οι εμβληματικές καμπαρντίνες του οίκου – items που δε.θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή – πλεκτά, αλλά και φουλάρια σε ένα έντονο κόκκινο print. items που δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή – πλεκτά, αλλά και φουλάρια σε ένα έντονο κόκκινο print.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada