Home / Beauty  / Η Jessica Chastain είναι το νέο πρόσωπο της True Botanicals

Η Jessica Chastain είναι το νέο πρόσωπο της True Botanicals

Jessica Chastain

To brand φυσικής περιποίησης True Botanicals όρισε τη βραβευμένη ηθοποιό και παραγωγό Jessica Chastain, ως τη νεότερη brand ambassador του.

 

Μία από τις πιο ταλαντούχες και γοητευτικές ηθοποιούς και παραγωγούς του Hollywood σε μία νέα συνεργασία. Η Jessica Chastain πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του brand True Botanicals, το οποίο προσφέρει περιποίηση στο δέρμα με έναν φυσικό τρόπο. Η ίδια θα εμφανιστεί στη νέα καμπάνια για το νέο Phyto- Retinol Sleep Serum της μάρκας, ο οποίος αξιοποιεί τη φυσική εναλλακτική ρετινόλη. Σκοπός του καινούργιο προϊόντος είναι να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων χωρίς να ερεθίσει το δέρμα.

Η Jessica Chastain μοιράζεται τις ίδιες αξίες με το brand μας, οι οποίες είναι και ο πυρήνας των όσων δημιουργούμε. Είναι πάντα υπέρμαχος της καλύτερης φροντίδας των ανθρώπων, των ζώων και του πλανήτη, όπως και εμείς. Το νέο προιόν μας είναι και αυτό μέρος της vegan και natural φιλοσοφίας μας”, δήλωσε η επικεφαλής του. Μarketing Rebecca Boston.

 

To brand True Botanicals ξεκινά το νέο έτος πολύ δυναμικά και αυτό είναι φυσικό επακόλουθο μετά το επιτυχημένο 2023. Μαζί με την ηθοποιό στοχεύουν στο να μάθουν όλο και περισσότεροι τις βιώσιμες καινοτομίες για την περιποίηση του δέρματος. Η πρώτη beauty συνεργασία του έτους είναι άκρως επιτυχημένη!

 

truebotanicals.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.