Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Blake Lively μάς συστήνει το Betty Buzz

Η Blake Lively μάς συστήνει το Betty Buzz

Η ηθοποιός και star του Hollywood Blake Lively ίδρυσε το Betty Buzz, που περιλαμβάνει mixer ροφήματα που θα απογειώσουν τα cocktail και τα ποτά σας.

 

Χθες η ηθοποιός Blake Lively ανακοίνωσε το τελευταίο της εγχείρημα, το Betty Buzz. Μια σειρά από αφρώδη mixers που μπορούν να συνδυαστούν με το αγαπημένο σας ποτό ή cocktail, αλλά και να καταναλωθούν και μόνα τους. Η ίδια εμπνεύστηκε από το Aviation Gin του συζύγου της Ryan Reynolds και δημιούργησε vegan αφέψημα, χωρίς γλουτένη με πραγματικό χυμό φρούτων. Αναφέρεται σε όσους πίνουν, αλλά και σε όσους δεν το προτιμούν και φέρνει μια μικρή επανάσταση, που αξίζει να δοκιμάσετε.

 

 

“Δεν πίνω. Ξέρω ότι αυτό είναι περίεργο που προέρχεται από τη γυναίκα ενός διαβόητου τζιν δημιουργού. Κατά τα τελευταία χρόνια μίξης, αλλά όχι κατανάλωσης κοκτέιλ, κατέστη σαφές ότι οι μίξερ είναι οι άγνωστοι ήρωες του κόσμου των ποτών και αξίζουν εξίσου αγάπη όπως το αλκοόλ. Περάσαμε τα τελευταία τρία χρόνια κατασκευάζοντας το Betty Buzz και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που το κοινό θα το δοκιμάσει επιτέλους”, δηλώνει η Blake.

 

www.betty-buzz.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.