Home / Fashion  / Το Boss X Russell Athletic show μετατράπηκε σε αγώνα baseball

Το Boss X Russell Athletic show μετατράπηκε σε αγώνα baseball

Η δεύτερη συλλογή Boss X Russell Athletic παρουσιάστηκε με ένα φαντασμαγορικό show, που έμοιαζε με αγώνα baseball.

 

 

Η Boss τράβηξε όλη την προσοχή στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, ανακαλύπτοντας τη δεύτερη συλλογή της συνεργασίας Boss X Russell Athletic. Το show έμοιαζε με υπερθέαμα. Οι καλεσμένοι έφτασαν στο γήπεδο, όπου και στήθηκε το show- παιχνίδι, με αυτοκίνητα golf και αντίκρισαν ένα φαντασμαγορικό σκηνικό. Μοντέλα ντυμένα με τα ρούχα της collection, παίκτες baseball, cheerleaders, maskots και hot dogs δημιούργησαν ένα αξέχαστο show.

 

 

Όλα ήταν τόσο άψογα οργανωμένα, από τους συμμετέχοντες, μέχρι το κοινό, μεταφέροντας μια απίστευτη ενέργεια, που σου έκοβε την ανάσα. Τα μοντέλα Gigi Hadid, Irina Shayk, Joan Smalls και Adut Akech μετατράπηκαν σε παίκτριες και “ξεσήκωσαν” το κοινό. Τα κομμάτια ήταν μια ωδή στην ευρωπαϊκή και αμερικανική κουλτούρα, καθώς και στη Gen Z generation.

 

 

Η συλλογή περιελάμβανε αθλητικούς τύπους ρούχων όπως, μπουφάν, παντελόνια, μπλουζάκια, φούτερ και καπέλα. Παρέμενε σε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα με nude, μαύρο και λευκό χρώμα, αλλά τίποτα δεν ήταν βαρετό και συνηθισμένο. Μια εξαιρετικά διασκεδαστική συλλογή και ένα show που σίγουρα κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα στη Milan Fashion Week.

 

 

www.hugoboss.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.