Home / Fashion  / Το acid green είναι η πιο hot απόχρωση at the moment!

Το acid green είναι η πιο hot απόχρωση at the moment!

Το acid green θα είναι η απόχρωση που δε θα σταματήσουμε να φοράμε αυτήν την άνοιξη και αυτό το καλοκαίρι!

 

Μπορεί η Pantone να ανέδειξε το magenta ως το χρώμα της χρονιάς, όμως δεν είναι μόνο αυτό που θα πρωταγωνιστήσει. Οι μεγάλοι σχεδιαστές μόδας και οι fashion experts ανέδειξαν και το acid green ως μία από τις πιο hot αποχρώσεις τόσο για τη φετινή άνοιξη, όσο και για το καλοκαίρι. Πρώτα ξεκίνησε να φοριέται από επώνυμες όπως Kim Kardashian και Kendall Jenner και έπειτα εμφανίστηκε και στις πασαρέλες! Από σατέν φορέματα, leather bags, αυστηρά blazers, sexy διαφάνειες, playful αξεσουάρ, μέχρι και cargo παντελόνια!

 

Πρόκειται για ένα vibrant και φωτεινό χρώμα που μπορεί να κυριαρχήσει ακόμα και μέσα από prints, για παράδειγμα floral ή 70s inspired. Σχεδιάστριες όπως η Donatella Versace και η Victoria Beckham ένταξαν το acid green στις συλλογές τους και το συνδύασαν με ένα ακόμα χρώμα της σεζόν, το διαχρονικό και αγαπημένο μαύρο. Μπορείτε να το φορέσετε με διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, καθώς είναι εκπληκτική επιλογή για mix and match εμφανίσεις!

 

Φορέστε ένα από τα hottest χρώματα της σεζόν, μέσα από αυτά τα stylish κομμάτια!

 

Access Fashion

H&M

BSB Fashion

Diesel

Oscar de la Renta

Jacquemus

 

Κεντρική photo: Fendi

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.