Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Ariana Grande είναι η νέα brand ambassador της Swarovski

Η Ariana Grande είναι η νέα brand ambassador της Swarovski

Ariana Grande
Η Swarovski ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Ariana Grande,.με την πρώτη τους καμπάνια να κάνει το ντεμπούτο της τέλη Οκτωβρίου.

 

Μετά από την επιτυχημένη καμπάνια της Bella Hadid ως brand ambassador,.αλλά και μετά την πιο πρόσφατη καμπάνια με πρωταγωνίστριες την Karlie Kloss και την Irina Shayk, η Swarovski ενισχύει τη λίστα με τα κεντρικά της πρόσωπα. Αυτήν τη φορά, το πολυτελές brand κοσμημάτων επέλεξε την Ariana Grande για νέα του ambassador.

 

Το χάρισμα και η θετική ενέργεια της Ariana αντηχούν με την ουσία της Swarovski.να φέρει χαρά στον κόσμο και είμαι ενθουσιασμένη που έρχεται μαζί μας ως brand ambassador”, δήλωσε η Giovanna Engelbert, παγκόσμια δημιουργική διευθύντρια της Swarovski. “Η Ariana είναι μια λαμπρή καλλιτέχνης, της οποίας η δημιουργικότητα λάμπει μέσα από τη σύνθεση τραγουδιών και τις φωνητικές της ερμηνείες καθώς και το προσωπικό της στυλ. Ανυπομονώ να συμμετάσχουμε σε εμπνευσμένους δημιουργικούς διαλόγους μαζί”,.ανέφερε η Giovanna Engelbert, Παγκόσμια Δημιουργική Διευθύντρια του brand.

 

 

Για τη μεταξύ τους συνεργασία, δε δίστασε να μιλήσει και η ίδια η Ariana Grande. “Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι brand ambassador της Swarovski. Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ έναν οίκο που μοιράζεται το πάθος μου για τη δημιουργικότητα,.διευρύνει τα όρια πέρα από τον κόσμο του κοσμήματος και προωθεί τις αξίες της αυθεντικής αυτοέκφρασης. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι και.να εμπνεύσω τον κόσμο να αγκαλιάσει τη δική του μοναδική λάμψη”.

 

Η πρώτη καμπάνια της Swarovski με κεντρικό πρόσωπο την Ariana Grande αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στα τέλη Οκτωβρίου, με ένα εορταστικό theme.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada