Home / Fashion  / Η Bella Hadid είναι η νέα global ambassador της Swarovski

Η Bella Hadid είναι η νέα global ambassador της Swarovski

Η Bella

Δείτε τη φανταστική καμπάνια του supermodel για τη Swarovski. Η Bella Hadid κάνει το ντεμπούτο της στον κόσμο του φημισμένου brand.

 

 

Η Bella Hadid έχει τον δικό της μαγικό τρόπο να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Θεωρείται -δικαίως- ως ένα από τα πιο πετυχημένα supermodels της γενιάς της. Με την ιδιαίτερη ομορφιά και το ταλέντο της καταφέρνει να κάνει κάθε καμπάνια που συμμετέχει αξιοθαύμαστη. Το τελευταίο της project είναι για λογαριασμό της Swarovski. Με μία φανταστική και πολύχρωμη καμπάνια, το φημισμένο και πολυτελές brand κοσμημάτων ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το supermodel. Η μικρότερη αδερφή Hadid φωτογραφήθηκε από τους Mert Alas και Marcus Piggott με μία pop up αισθητική.

 

 

“Η Bella Hadid συνοψίζει την ανεξάρτητη και μεταμορφωτική στάση μιας νέας παγκόσμιας γενιάς. Είναι ένας πολύπλευρος χαρακτήρας που αποφεύγει τα κουτιά των κανόνων και της συμμόρφωσης. Τη μία στιγμή μπορεί να είναι sporty και την άλλη glamorous, ενώ παραμένει το ίδιο κορίτσι. Η ίδια Bella. Mε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό”, δηλώνει η creative director Giovanna Engelbert.

 

Η Bella

 

“Ήμουν ήδη πολύ εξοικειωμένη με τη Swarovski. Είναι πραγματικά ένα τόσο διαχρονικό και εμβληματικό brand. Λατρεύω τις νέες συλλογές και όσα κάνει, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, κάτω από το δημιουργικό όραμα της Giovanna. Πραγματικά βλέπω τη Swarovski ως τη σύγχρονη μάρκα κοσμημάτων του μέλλοντος. Τα κοσμήματα έχουν να κάνουν με την έκφραση και τον εορτασμό της ατομικότητας. Η Swarovski τιμά όλους τους ανθρώπους και την ιδέα της μοντέρνας αίγλης. Και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ”, δήλωσε η Bella Hadid.

 

Η Bella

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.