Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Anya Taylor Joy είναι η νέα ambassador του Jaeger Lecoultre brand

Η Anya Taylor Joy είναι η νέα ambassador του Jaeger Lecoultre brand

Η Anya Taylor Joy ξεδιπλώνει τη γοητεία και την υποκριτική της ικανότητα ως νέα ambassador του οίκου ρολογιών Jaeger Lecoultre.

 

Η μαγική Anya Taylor Joy είναι η νεότερη πρέσβειρα του ελβετικού brand ρολογιών, Jaeger Lecoultre. Το αστέρι του Queen’s Gambit εντάσσεται στο label με μία νέα καμπάνια, η οποία αποτελείται από ένα short film και φωτογράφηση. Η ταινία μικρού μήκους, με τίτλο A Call of the Heart, παρουσιάζει την ηθοποιό να εντάσσεται στο La Grande Maison του brand μέσα από μία τηλεφωνική κλίση. Η ταινία αναφέρεται σε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της μάρκας.

 

 

Ο Jacques David Le Coultre έκανε το 1903 ένα τηλεφώνημα στον Παριζιάνο ωρολογοποιό Edmond Jaeger για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά λεπτό ρολόι. Αυτό το γεγονός οδήγησε τελικά στη δημιουργία του brand Jaeger LeCoultre.

 

 

“Η συνάντηση με την Anya ήταν γραφτό να γίνει. Η μακρά οικογενειακή της ιστορία με το polo και το ενδιαφέρον για την ωρολογοποιία μας οδήγησε σε μια φυσική συνεργασία. Με την αιθέρια ομορφιά της, την ευαισθησία της, το ταλέντο της και την εργατική της ηθική, ενσαρκώνει τις αξίες και το στυλ του Maison μας”, δήλωσε η CEO της Jaeger, Catherine Rénier σε ένα δελτίο τύπου.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.