Home / Fashion  / Η Kim Kardashian είναι το νέο πρόσωπο του Stuart Weitzman

Η Kim Kardashian είναι το νέο πρόσωπο του Stuart Weitzman

Ο οίκος Stuart Weitzman επέλεξε την Kim Kardashian για την καινούργια του καμπάνια με τίτλο Stand Strong.

 

Η Kim Kardashian ακολουθώντας τα βήματα της αδερφής της Kendall Jenner, καθώς και άλλων επωνύμων όπως η Serena Williams, έγινε το νέο πρόσωπο του brand Stuart Weitzman. Το ντεμπούτο της reality star έγινε με την καμπάνια Stand Strong, αφιερωμένη στις γυναίκες. Η Kim αποθανατίστηκε φορώντας μερικά από τα πιο signature κομμάτια του brand. Οι Stuart Ruche 100 Boots με λεπτομέρειες ραμμένες στο χέρι, οι Lucite 100 Wedge με croc ανάγλυφο και οι UltraStuart 100 boots μέχρι τους μηρούς.

 

 

“Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στην φθινοπωρινή καμπάνια του Stuart Weitzman που γυρίστηκε από τον απίστευτα ταλαντούχο Mario Sorrenti. Αυτή η καμπάνια είναι εμπνευσμένη τόσο από την κληρονομιά της μάρκας όσο και από το όραμα της για το μέλλον. Τα εμβληματικά και διαχρονικά κομμάτια του Stuart Weitzman συνεχίζουν να φέρνουν τα παπούτσια που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες. Είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι μέρος του επόμενου κεφαλαίου των εμβληματικών καμπανιών του Stuart Weitzman”, δήλωσε η Kim Kardashian.

 

 

Εκτός από τις εικόνες, η καμπάνια «Stand Strong» χρησιμεύει ως επέκταση της συνεργασίας του label με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Vital Voices Global Partnership. Στόχος τους να υποστηρίξουν τις γυναίκες ηγέτες στους τομείς της οικονομικής ενδυνάμωσης και της πολιτικής συμμετοχής των γυναικών στα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

eu.stuartweitzman.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.