Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Anne Hathaway σε νέο ρόλο για τον Bulgari

Η Anne Hathaway σε νέο ρόλο για τον Bulgari

Ο οίκος Bulgari ανακοίνωσε τη νέα του global ambassador, την ηθοποιό Anne Hathaway, κυκλοφορώντας και μία εντυπωσιακή καμπάνια.

 

Η τελευταία καμπάνια του οίκου Bulgari έχει τον τίτλο Unexpected Wonders. Το πραγματικά μαγικό video γυρίστηκε στη Ρώμη από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Paolo Sorrentino, γνωστό για την ταινία La Grande Bellezza. Μέσα από την καινούργια και εντυπωσιακή καμπάνια βλέπουμε τη νέα global ambassador του brand. Η ηθοποιός Anne Hathaway κάνει το ντεμπούτο της με τη Zendaya, η οποία είναι χρόνια φίλη του brand. Οι δυο τους αναδεικνύουν τα καταπληκτικά κομμάτια μέσα σε ένα παλάτι. Η αίγλη του Bulgariπαντρεύεται” με την αιώνια ομορφιά της Ρώμης, με τις δύο ηθοποιούς να μας παρασύρουν σε ένα πολυτελές και σύγχρονο παραμύθι.

 

Dan Jackson/Bulgari

 

Dan Jackson/Bulgari

 

Η πρώτη εμφάνιση της Anne Hathaway για τον οίκο ήταν στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ των Καννών. Επέλεξε για το κόκκινο χαλί μία sequined column δημιουργία του οίκου Armani, την οποία συνδύασε με το Bulgari Mediterranean Reverie κολιέ και ένα matching δαχτυλίδι. Μαζί με το video-καμπάνια, το brand δημοσίευσε και μία σειρά από φωτογραφίες με δύο ακόμα global ambassadors, την τραγουδίστρια των Blackpink Lisa και την Priyanka Chopra Jonas. Κομμάτια από τις πιο iconic συλλογές του οίκου βρήκαν το καλύτερο match τους.

 

Chris Colls/Bulgari

 

Anne Hathaway

Chris Colls/Bulgari

 

www.bulgari.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.