Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Angelina Jolie θα υποδυθεί την Μαρία Κάλλας!

Η Angelina Jolie θα υποδυθεί την Μαρία Κάλλας!

Angelina

Ο νέος ρόλος της Angelina Jolie μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος της καριέρας της! Θα υποδυθεί την θρυλική Μαρία Κάλλας.

 

Η διάσημη ηθοποιός σε έναν ρόλο έκπληξη! Όπως όλα δείχνουν, η μεγαλύτερη πρόκληση για την καριέρα της Angelina Jolie έφτασε! Ετοιμάζεται να μεταμορφωθεί και να υποδυθεί τη θρυλική ντίβα της όπερας, Μαρία Κάλλας. Η ταινία, Maria, του σκηνοθέτη Pablo Lerrain, θα αφηγηθεί την ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας του κόσμου. Μάλιστα, ο λογαριασμός Film Updates κυκλοφόρησε και το πρώτο look της ηθοποιού ως Μαρία Κάλλας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης είναι υπεύθυνος και για τις πετυχημένες βιογραφικές ταινίες Jackie και Spencer. Πίσω από το σενάριο κρύβεται ο δημιουργός των Peaky Plinders, Steven Knight.

 

“Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη απέναντι στη ζωή και την κληρονομιά της Maria Callas. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Pablo Larraín είναι ένας σκηνοθέτης που θαυμάζω εδώ και καιρό”, δήλωσε η ηθοποιός.

 

 

“Η ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο. Το να το κάνω αυτό με την Angelina, μια εξαιρετικά γενναία και ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο”, δήλωσε ο σκηνοθέτης.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.