Home / Beauty  / Η Anastasia Beverly Hills αποχαιρετά την τάση του minimal make up

Η Anastasia Beverly Hills αποχαιρετά την τάση του minimal make up

Anastasia Beverly Hills
Bye bye minimalism! Η Anastasia Beverly Hills αποχαιρετά την τάση του μινιμαλισμού στη make up ρουτίνα μας και καλωσορίζει το καλοκαίρι με metallic και glittery eye looks.

 

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τα beauty brands να στρέφονται ολοένα και περισσότερο προς μία ανάλαφρη και μινιμαλιστική ρουτίνα,.η οποία αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Ωστόσο, αυτό το καλοκαίρι, ακολουθώντας τη Natasha Denona,.η Anastasia Beverly Hills προτείνει λάμψη και χρώμα, με τη νέα Cosmos Eyeshadow Palette.

 

 Anastasia Beverly Hills

Αντλώντας έμπνευση από τους εκρηκτικά αστραφτερούς και γεμάτους αστέρια γαλαξίες,.make up brand δημιούργησε μία νέα παλέτα με 12 αποχρώσεις, οι οποίες κυμαίνονται από ουδέτερους έως και τιρκουάζ τόνους, σε ματ και μεταλλικά φινιρίσματα.

 

 Anastasia Beverly Hills

 

Η Cosmos Eyeshadow Palette διαθέτει μία εύκολη στην ανάμειξη φόρμουλα,.ενώ προσφέρει μία ευέλικτη γκάμα χρωμάτων, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία πολλών και διαφορετικών eye looks. Ταυτόχρονα, η φόρμουλα των σκιών δίνει ένα έντονο χρωματικό αποτέλεσμα, ενώ η απόδοσή τους είναι κατάλληλη για ένα βαθμιαίο “χτίσιμο” της έντασης του χρώματος.

 

 

Παράλληλα, εκτός από τη νέα παλέτα σκιών, το make up brand κυκλοφορεί τα Tinted Lip.Gloss σε 20 αποχρώσεις, ενισχυμένα με άρωμα βανίλιας.

 

 

Η Cosmos Eyeshadow Palette και τα Tinted Lip Gloss διατίθενται.στην επίσημη ιστοσελίδα της Anastasia Beverly Hills και στα Sephora.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada