Home / Men  / Ξεκίνησε η φετινή Men’s Milan Fashion Week!

Ξεκίνησε η φετινή Men’s Milan Fashion Week!

Men's Milan Fashion Week

Δείτε τα πρώτα shows της φετινής Men’s Milan Fashion Week. Ποιος από τους σχεδιαστές κατάφερε να κλέψει τις περισσότερες εντυπώσεις;

 

Ταξιδεύουμε και πάλι στην Ιταλική πόλη της μόδας, το Μιλάνο! Αυτήν τη φορά τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ανδρική μόδας, καθώς ξεκίνησε η φετινή Men’s Fashion Week! Μέσα από τα shows και τις συλλογές που είδαμε ξεχωρίσαμε τα shows Prada, JW Anderson, Gucci και Dsquared2. Ας δούμε τι δημιούργησαν οι σχεδιαστές για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024.

 

Prada SS24

Η δημιουργία της νέας συλλογής του γνωστού οίκου ξεκίνησε από την ιδέα του πουκάμισου, τη δομή και την ελαφρότητά του. Το όνομα της συλλογής ήταν Fluid Form, το οποίο ταίριαξε με την εικαστική εγκατάσταση του show, στην οποία λάσπη “έλιωνε” στους τοίχους. Η έννοια της ρευστότητας αποτυπώθηκε στη συλλογή μέσα από ασυνήθιστα, αλλά πρακτικά κομμάτια. Συνολικά το show ήταν περισσότερο ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο απελευθερώθηκε η “τυπικότητα”.

 

Jonathan Anderson

Το show του σχεδιαστή ήταν ίσως το πιο πολυαναμενόμενο της φετινής Men’s Milan Fashion Week. Για ακόμα μία φορά παρουσίασε μία out of the box συλλογή. Απέδειξε ότι πράγματι η πολυπλοκότητα μπορεί να κρυφτεί μέσα στην απλότητα. Οι παρευρισκόμενοι, καθώς και οι μετέπειτα σχολιαστές, δήλωσαν ότι ο Anderson έμεινε πιστός σε αυτό που ξέρει και το τελειοποίησε.

 

Gucci SS24

Ο οίκος Gucci επέλεξε να παρουσιάσει τη νέα συλλογή του σε ψηφιακό look book. Οι παραδοσιακές σιλουέτες της κληρονομιάς του οίκου πήραν σύγχρονη ανατροπή και τα νέα στυλ εμποτίστηκαν με πινελιές του παρελθόντος. Τα metallics και τα ασημένια ρούχα, με μία ιταλική φινέτσα, πρωταγωνίστησαν.

 

Dsquared2 SS24

Για άλλη μία φορά τα δίδυμα αστέρια της μόδας έφεραν το sexiness στην πασαρέλα. Το cowboy και το denim style κυριάρχησαν και διακοσμήθηκαν με διάφορα μπαλώματα και αστέρια. Υπήρχαν αρκετές αναφορές στο Αμερικανικό και στο preppy style. Στη συλλογή παρουσιάστηκαν και κομμάτια underwear τα οποία δημιουργήθηκαν με ευφάνταστους τρόπους!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.